Mulţi părinţi nu i-ar lăsa să se joace, dar acest bebeluș ne arată cum este ca prietenul tău cel mai bun să fie un buldog.

- Advertisement -

Unei mame nu i-a venit să creadă cât de adorabilă era scena de joacă dintre copilul și buldogul ei, în timp ce se auzea Frank Sinatra în fundal. A fost un moment de neprețuit! Cei doi stăteau pe podea, unul peste altul cât se poate de fericiți. Micuțul băiat era mulțumit să stea nemișcat cu capul pe blana caldă a câinelui.

Buldogul a așteptat ocazia perfectă pentru a arăta cât de mult apreciază că are un nou prieten bun.

Cei doi au ascultat liniștiți muzica și nici unul nu a făcut vreo mișcare. Micuțul băiat pe nume Lucca și prietenul său canin, Paje, aveau propriul mod de a spune: „Te iubesc, prietene”. Mama a fost acolo să filmeze totul.

- Advertisement -

Se simțeau în mod clar fericiți, confortabili și în siguranță. Mărturia acestui moment special a dovedit mamei că deja au construit o încredere între ei.. Buldogul Paje a câștigat o stea de aur în momentul în care a dovedit cât de iubitor ar putea fi.

Siguranța copilului ei însemna foarte mult pentru ea, iar Paje a făcut ceva ce a topit inima mamei.

- Advertisement -

În momentul respectiv, mama nu era sigură ce avea de gând să facă.  Deși mama nu era sigură de planurile lui, Paje știa exact ce făcea și era tot ce el mai bun. L-a lins pe Lucca pe creștet cu toată dragostea lui.

Atunci când o familie are norocul să aibă un câine de companie ca parte a familiei, este ceva obișnuit ca acești câini să fie cei mai buni prieteni ai copiilor. Acest lucru a fost cu siguranță cazul acestei familii tinere, deoarece ne-au împărtășit o experiență care demonstrează încă o dată că un câine este cel mai bun prieten al omului – sau, în acest caz, cel mai bun prieten al copilului!

Câinele a adus atâta bucurie mamei și atât de multă dragoste față de băiețel încât nu se poate să nu vă emoționați privind videoclipul de mai jos.

- Advertisement -

sursa: Sharetap