Moduri creative de a utiliza sticlele de plastic

- Advertisement -

Nu mai aruncați sticlele de plastic și începeți să deveniți creativi folosindu-le ca materie primă pentru ideile dumneavoastră. Sticlele de plastic sfârșesc în depozitele noastre de gunoi, iar mai apoi în oceanele noastre, fără a se descompune sau dezintegra. Sunt extrem de nocive pentru mediul înconjurător și, din păcate, multe orașe nu oferă programe de reciclare a acestor sticle de plastic.

Vă propunem câteva modalități creative și amuzante de folosi sticlele goale din plastic. Pregătiți-vă pentru niște idei unice și practice în același timp.

1. Ștampilă pentru flori de cireș

Acesta este un proiect fantastic de artă pentru primăvara acestui an! Îndepărtați fundul unei sticle de plastic de 2 litri într-o anumită vopsea pentru a crea anumite modele florale care sunt perfecte pentru a crea imprimări adorabile de flori de cireșe.

- Advertisement -

2. Mozaic din dopuri de sticlă

Designul mozaicului acestei femei ar putea fi un pic intimidant și complicat, dar puteți utiliza capace de sticlă colorate din plastic pentru a vă crea propriul mozaic colorat. Creați o combinație distractivă și colorați-vă viața!

3. Agățat planta și grădina plantelor

- Advertisement -

Tăiați o gaură pe o parte a unei sticle goale din plastic de 2 litri, umpleți-o cu sol și utilizați-o pentru a crește ierburi sau alte plante. Prindeți-le de tavan sau de un perete. Arată grozav pe o terasă în aer liber.

4. Spațiu de depozitare din dopuri de plastic

Colectați o mulțime de sticle de plastic colorate și creați un jucărie strălucitoare și unică pentru copii sau animale de companie. Folosiți doar un pistol de lipire pentru a stivui și a fixa capacele flaconului. Utilizați-vă creativitatea pentru a crea un model unic.

5. Distribuitor de alimente pentru animale de companie

- Advertisement -

Acest blog, deși este în limba spaniolă, are un tutorial excelent și ușor de creat un distribuitor de alimente pentru animale de companie, construit din sticle de plastic. Este o idee ingenioasă, care este perfectă pentru a vă lăsa pisica acasă pentru o evadare de weekend.

6. Sticle pentru condimente

Salvați și reutilizați sticlele pentru diverse condimente. Sunt perfecte pentru gusturile dvs preferate.

7. Boluri diferite pentru flroi sau alte lucruri personale

Tăiați o sticlă de plastic de două litri pe jumătate, dar lăsați două laterale mici pe o parte. Pictați sticla de plastic și transformați-o în pisoi sau iepuri. Acestea sunt minunate pentru a fi utilizate pentru plante sau pentru păstrarea bomboanele pe birou.

8. Stropitoare pentru udatul grădinii

Folosiți o stică mare de plastic și faceți mici găuri în partea superioară a capacului și utilizați sticla ca o stropitoare pentru a uda florile din grădină. Este mărimea perfectă pentru acest scop.

9. Creați o pușculiță veselă

Tăiați o sticlă de plastic goală pe o parte și distrați-vă decorând-o într-un drăguț porcușor. În plus, puteți vedea cât economisiți! 🙂

sursa: https://homehacks.co/9-uses-for-plastic-bottles/