Mireasa şi-a surprins bunica atunci când s-a căsătorit în rochia ei de mireasă făcută în 1962

- Advertisement -

Viitoarele mirese îşi caută foarte mult rochia de mireasă perfectă pentru ziua cea mare. Există o mulţime de modele şi este foarte uşor ca unele să devină demodate, însă nu toate fetele gândesc aşa. Această domnişoară s-a îndrăgostit de rochia bunicii ei care a fost făcută în 1962. După ore bune în care cautat rochia perfectă, ea şi-a dat seamă că niciuna nu este pe gustul ei şi atunci şi-a amintit de rochia bunicii. Bunica ei nu a ştiut despre planul ei şi a s-a emoţionant foarte tare atunci când a văzut că nepoata ei este îmbrăcată cu rochia ei de mireasă.

Rochia a fost puţin adaptată pentru mărimea ei, dar putem vedea cât de bine poate să arate o rochie făcută în 1962. Viitorul ei soţ a rămas fără cuvinte când a văzut-o pentru prima oară.

- Advertisement -

Pentru şendinţa foto, mireasa a adus şi fotografia orginală în care bunica ei purta minunata rochie de mireasă.

Bunica ei în vârstă de 74 de ani, a purtat această rochie în 1962 pentru nunta ei. Din acest motiv bunică a spus că parcă se vede pe ea atunci când se uită la nepoata ei îmbrăcată în această rochie.

Este puţin spus că acest moment a fost unul emoţionant. Bunica ei a rămas fără cuvinte când a văzut cât de frumoasă este nepoata ei şi cât de bine arată în această rochie. 

Tradiţia nu se pierde aşa de uşor pe cât cred unii şi aceste lucruri le vedem peste tot în jurul nostru. Lucrurile vechi nu înseamnă întotdeaună că sunt urate sau că s-au demodat.