Managerul unui restaurant plăteşte pentru alimentația unei femei şi a nepoatei acesteia. Un om de milioane!

- Advertisement -

Un restaurant din Houston a devenit recent viral după ce unul dintre clienți a observat că managerul face ceva foarte special.

sursă imagine: KHOU 11

Nopțile de miercuri sunt întotdeauna cele mai aglomerate din restaurant, deoarece au o ofertă specială pentru meniurile de pui prăjit, perfectă pentru grupuri și familii mai mari. Întregul restaurant era plin, iar liniile de așteptare erau destul de lungi.

- Advertisement -

Se pare că miercuri seara aproape toți au o dorință pentru un pui prăjit.

Când managerul Ahmed Elmadhoun aruncă o privire rapidă asupra liniilor de așteptare, observă că unul dintre clienți părea supărat. Era cu o fetiță de trei ani, care sa dovedit a fi nepoata ei.

sursă imagine: KHOU 11

- Advertisement -

Potrivit lui Ahmed, femeia cu siguranță ieşea în evidență și părea jenată.

Când a fost în cele din urmă rândul său, ea l-a întrebat pe manager dacă ar putea vorbi cu el în privat.

sursă imagine: Lowe Petties

Bunica ia spus lui Ahmed că nu are bani să plătească pentru mâncare, dar era dispusă să-i dea cartea de identitate și de securitate socială și să plătească pentru o masă în ziua următoare, deoarece aștepta să ii vină niște bani.

- Advertisement -

Era clar că această familie era cu adevărat disperată pentru o masă caldă.

Ahmed a fost surprins, mai ales când a aflat că doamna mai are încă opt nepoți care o așteaptă acasă.

sursă imagine: KHOU 11

Fără bani, femeia spera că managerul ar putea să le dea puțină mâncare pentru ca nepoților ei să nu le mai fie foame în noapte acea. Spre surprinderea sa și încântarea altor clienți, Ahmed a făcut exact asta și chiar și mai mult.

Ahmed i-a dat mâncarea pentru ea însăși și nepoata ei de trei ani, dar apoi a intrat în bucătărie și a pregătit mai multa mâncare și pentru restul familiei.

sursă imagine: KHOU 11

El a gătit și a plătit nu mai puțin de 25 de bucăți de pui prăjit, suficient pentru toată lumea.

A fost o masă completă cu o cantitate mare de legume, cartofi prăjiți și pâine. Omul chiar a inclus băuturi și a întrebat-o pe cea de trei ani ce ar dori pentru desert.

sursă imagine: KHOU 11

Lowe Petties, unul dintre clienții care se bucura deja de un pui prăjit, nu a putut să nu audă această conversație între bunică și manager. Ea a postat această poveste pe Facebook, care a primit peste 15.000 de aprecieri.

„Dumnezeu să-l binecuvânteze pe acest om. Am intrat în restaurant pentru a cumpăra  niște cartofi prăjiți și înăuntru era o doamnă cu o fetiță de 3 ani. L-a întrebat pe manager dacă ar putea lua niște pui pe care să le plătească mâine, când primește banii. Spune că are 8 nepoți la domiciliu și a rămas fără hrană. El a cumpărat cele 25 de bucăți de prui și legume, băuturi, pâine și tort cu banii proprii „, a scris ea.

Totuși, fapta bună a managerului nu sa oprit acolo, deoarece ia spus femeii că este întotdeauna binevenită să se întoarcă dacă vor să mai mănânce.

sursă imagine: KHOU 11

El ia spus, ” nu-mi datorezi nimic și dacă nu îți permiți nici mâine să cumperi de mâncare , vino înapoi „.

Lowe și soțul ei, André, au fost absolut uimiți de generozitatea fantastică a lui Ahmed și au hotărât să mențină faptele bune. Sotul lui Lowe împreună cu altcineva din restaurant se asigura că femeia avea suficientă benzină pentru a-și conduce mașina.

sursă imagine: KHOU 11

Cât de minunat este faptul că acțiunile lui Ahmed au inspirat o altă faptă bună!

„Asta ma face foarte fericit. Cu toții avem nevoie de puțin ajutor „, a declarat Ahmed pentru KHOU 11.

sursa: spotlightstories