Culoarea anului 2019 a fost aleasa si este una spectaculoasa!

- Advertisement -

Ca în fiecare an, Pantone Color Institutute desemnează culoarea anului următor. Dacă vă întrebați ce e cu institutul acesta, am găsit și răspunsul.  Pantone Color Institutute este format dintr-un grup de experți în limbajul colorilor menit să analizeze cultura pop, mâncarea, moda, designul de produse, tehnologie și altele. Ei creează tendințele în materie de culori…

Zilele trecute au ales suloarea anului 2019, care nu este alta decât nuanţa coral cu irizaţii aurii (Pantone 16-456). Alegerea a fost motivată foarte simplu de reprezentanții acestui institut, chiar pe contul lor de instagram:

sursa: instagram pantone

Este o culoare care ”simbolizează nevoia noastră înnăscută de optimism şi fericire, este o nuanţă care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi se estompează uşor”.

Nu știu dacă pentru voi este o culoare atractivă, dar mie una mi-a plăcut dintotdeauna, chiar și fără să fie regina culorilor în anul 2019. Nu pot decât să mă bucur că vom găsi mai multe haine sau produse de design interior cu această culoare!

M-am gândit să vă trezesc pofta de living corai cu câteva poze fascinante. 🙂

- Advertisement -
sursa: pinterest

Sentimentul meu este de evadare într-un spațiu suprarealist. Poate nu e genul de culoare comună, dar acesta este farmecul ei unic. Te îndeamnă să visezi și să călătorești în alte dimensiuni.

Forță, optimism și frumusețe!

sursa: pinterest

Colorați-vă viața în culorile care vă fac sufletul fericit!