Legătura fantastică de fraternitate dintre doi porcușori care vă va emoționa.

- Advertisement -

Ca oameni, noi toți avem acea persoană care înseamnă totul pentru noi. Ne bazăm pe ea când suntem triști sau nu ne simțim bine. Ne bazăm pe ea atunci când ne confruntăm cu dificultăți din care ne este greu să ieșim singuri. Și când avem o zi grozavă, ei sunt prima persoană cu care vrem să împărtășim bucuria. Ce ziceți dacă ați afla că nu doar oamenii pot avea legături atât puternice. Vă prezentăm povestea extraordinară a doi simpatici porcușori care nu au putut trăi unul fără altul.

Salutați-i pe Horton și pe Henry!

Acești doi porcușori sunt frați și au fost salvați de la o fermă de porci de către asociația The Gentel Barn, când aveau doar câteva luni. Când au fost luați, ei erau infectați cu paraziți și oasele lor erau deformate din cauza înfometării.

Din păcate, datorită modului în care au fost tratați, porcușorii se temeau de oameni.
„Am stat împreună cu ei în fiecare zi, timp de câteva săptămâni pentru a ajunge să îi putem mângâia”, a spus Ellie Laks, fondatorul The Gentle Barn. După o vreme, frații au început să se împrietenească cu îngrijitorii lor umani.

- Advertisement -

Henry și Horton au început să se deschidă din ce în ce mai mult spre lume. „Le-am citit cărți și le-am cântat cântece. Era ca și cum ochii lor trecuseră de la plictisitoare la lumină. După câteva săptămâni, au început să se rostogolească pentru a ne lăsa să ne frecăm burta „, a spus Laks. Chiar dacă frații aveau acum prieteni noi, ei erau inseparabili.

- Advertisement -

În timp, frații au început să crească mai puternici și mai sănătoși.
Apoi, li s-a permis să se joace la soare, dar, desigur, ei erau mereu împreună. Oriunde mergea Harry, Horton era prin preajmă.

Destul de curând a venit timpul pentru primele zile de naștere ale purcelușilor, dar ceva părea că este în neregulă cu Horton.
Avea probleme de mers pe jos și îngrijitorii săi și-au dat seama că, din cauza problemelor medicale anterioare, picioarele nu-l ajutau să-și susțină greutatea corporală. „Amândoi au crescut foarte, foarte repede. Dar greutatea lui Horton, legată de conformația lui, s-a transformat în probleme de mobilitate „, a spus Laks.

Horton a fost operat și după operație a rămas imobilizat în hambarul său. Dar mulțumită fratelui său, Horton nu a pierdut nici un fel de mâncare!

- Advertisement -

„Când scoatem fânul pentru a mânca la prânz, Henry va lua o gură și o va aduce în hambar pentru Horton. Îl îngrijește foarte mult – până la punctul în care nu  lăsa lângă el nici un alt porc. El știe că Horton este vulnerabil „, a spus Laks.

Chiar și atunci când se duce să se joace, Henry întotdeauna ține cont de fratele său. Porcii sunt animale extrem de emoționale care sunt capabile să creeze legături puternice. „Dacă Horton îi face o vizită, Henry este chiar acolo să-l susțină. El va reveni și pe tot parcursul zilei, doar ca să se asigure că se descurcă bine „, a spus Laks. Henry este un frate atât de iubitor și suntem siguri că Horton îi este recunoscător pentru totdeauna!

Henry este un frate atât de bun pentru Horton! Este uimitor cum se asigură că Horton nu este înfometat.

https://www.facebook.com/gentlebarnTN/videos/921401321367049/?t=11