La doar 13 ani acest băiat a reuşit să îşi construiască o casă cu bani strânşi chiar de el. Este uimitor cum a reuşit să facă asta!

- Advertisement -

Cu toate că mulți dintre noi suntem obișnuiți să avem de-a face cu multe bătăi de cap atunci când dorim să construim o casă, trebuie să știți că acest lucru poate fi făcut foarte ușor, chiar și de un copil. Este cazul unui băiat de 13 ani care a reușit să construiască singur o casă. Având în vedere faptul că internetul oferă o mulțime de clipuri de tip „cum sa”, nu este un lucru atât de greu să urmați instrucțiunile, astfel încât să realizați o casă.

Luke s-a decis să-și construiască propria să casă, iar acest proiect i-a luat toată vara. Rezultatul final a fost o casă în adevăratul sens al cuvântului, construită în curtea părinților săi. Construirea acestei case a însemnat cheltuirea unei sume destul de mari pentru a folosi doar niște materiale de calitate. Părinții săi au fost de acord cu inițiativa băiatului și au considerat că această ocupație este mai utilă decât jocurile video.

- Advertisement -

Luke a reușit să obțină banii de care avea nevoie oferind servicii vecinilor săi. Acesta s-a oferit să se ocupe de curățenia garajului altei familii și chiar să tăie iarbă din curtea acestora. De asemenea, el a reușit să strângă și niște bani online.

I-a trebuit cam un an și a avut nevoie de 1500$ pentru a finaliza acest proiect. Adolescentul s-a decis să-și facă și un cont pe Youtube pentru a arăta progresul proiectului sau și a-i influența și pe alții să realizeze astfel de proiecte.