Kitty „lucrează” la coafor de peste 4 ani și niciodată nu a avut o zi liberă!

- Advertisement -

Poveștile cu pisicuțe abandonate sunt întotdeauna triste.

Din păcate, aceasta a fost până la un punct și povestea lui Betty Boo, o pisicuță mică din Melbourne, Australia. Dar nu vă îngrijorați pentru că există o speranță pentru fiecare poveste tristă!

Povestea lui Betty Boo a devenit una specială din clipa în care a cunoscut-o pe actuala lui stăpână, ce a primit-o cu brațele deschise în inima ei și în salonul ei de coafură.

Pisicuța noastră i-a răsplătit bunătatea, dovedindu-se extrem de afectoasă cu clienții care intrau pe ușa salonului de înfrumusețare.

- Advertisement -

Working at a salon can be hard work, but Betty is always there and doesn't complain about the hours.

Deși este o rasă comună și a suferit de mică, fiind abandonată pe străzi, Betty este extrem de afectoasă cu oamenii. Chiar dacă vede pe cineva pentru prima dată te poți aștepta ca ea să le sară în poală. Treptat acest lucru a devenit nu doar o întâmplare fericită, ci chiar o slujbă pentru pisicuța noastră.

From the moment Chris made her a part of her family, Betty has shown loads of affection.

- Advertisement -

Chris a deschis salonul de coafură în octombrie 2013, iar Betty a fost acolo pentru marea deschidere. Imediat a început să lucreze cu Chris în cel mai unic mod posibil. Chiar dacă nu se pricepea la coafat sau tuns, Betty oferea clienților atenția și afecțiunea ei.

Chris opened the BABAR Hair Salon in October 2013, and Betty was there for the grand opening.

Acum, aproape dorim ca fiecare salon să aibe o Betty!

It didn't matter who they were, every client would end up getting some TLC with Betty Boo.

- Advertisement -

Lucrul la salon poate fi o muncă grea, dar Betty era întotdeauna acolo și nu se plângea de orele lungi de activitate. Rareori o să o găsești dormind mai ales când sunt atât de mulți clienți care au nevoie disperată de lăbuțele ei calde.

sursa:http://www.lifebuzz.com/betty-boo/