Înainte și după – poze cu animale care au crescut împreună

- Advertisement -

Animalele sunt capabile să formeze legături uimitoare cu alte animale. Aceste legături sunt adesea deosebit de puternice dacă animalele cresc împreună. Animalele care cresc împreun se ajută reciproc să învețe despre lume și să se protejeze reciproc. Dacă aveți nevoie de un zâmbet azi, iată câteva fotografii inimaginabile ale animalelor care cresc împreună!

Cei trei căței colorați

Aceste trei câini au crescut împreună și s-au ajutat reciproc la fiecare pas. Din fotografie este clar cine e cel mai dispus să-i ajute pe ceilalți: câinele galben. Ce trio drăguț!

Vulpea Juniper și cățelul Shepherd

Această vulpe și acest câine au fost cei mai buni prieteni de când erau mici – este vorba de “Fox și Hound”, dar cu un sfârșit mult mai fericit! Perechea are o pagină populară de Instagram, cu peste 2.2 milioane de urmăritori. Ei pot fi diferiți ca specie, dar asta nu i-au oprit să fie cei mai buni prieteni!

- Advertisement -

Frații Ginger

Acești doi frați de ghimbir au fost inseparabili din ziua în care s-au născut. Proprietarul lor i-a găsit abandonați într-o grădină din Moscova și le-a redat sănătatea Acum, cele două pisici sunt adulte și încă le place să își petreacă timpul împreună.

Ora somnului de amiază

Cei doi câini trebuiau să-și rearanjeze poziția de somn, pe măsură ce câinele mai mic a crescut, dar încă mai lucrează la asta.

- Advertisement -

Câinele și iepurașul

Când acest câine era un catelus, avea aceeași dimensiune ca și cel mai bun prieten al său, un iepuraș negru. Acum, capul lui are aceeași dimensiune ca întregul corp al iepurelui! Dar diferența de mărime să-i oprește de a fi cei mai buni prieteni.

Cele mai frumoase pisicuțe gemene

- Advertisement -

Aceste două frumuseți sunt gemene și au crescut împreună, nedespărțite. Nu-i așa că sunt adorabile?

Sursă:https://www.boredpanda.com/animal-friends-growing-up-together-then-now/