În urmă cu 5 luni nu putea ține pasul cu copii lui, iar acum arată incredibil. O transformare uimitoare!

- Advertisement -

Trăim într-o lume unde orice ți-ai dori este accesibil. Indiferent că e vorba de a comanda o pizza, de a îți plimba câinele sau de a îți face cumpărăturile on-line, sunt multe servicii care pot face aceste lucruri în locul tău. Deși adesea asta poate fi foarte convenabil, este foarte ușor ca să facem un obicei din asta, și să renunțăm aproape complet la activitatea fizică, cu efecte foarte dăunătoare.

Jeremiah Peterson din Montana, USA, a realizat în timpul unei drumeții cu copii lui că starea lui de sănătate are de suferit din cauza stilului lui de viață. La 127kg, Jeremiah și-a dat seama că nu se poate bucura de viață așa cum și-ar dori. În timpul drumeției își pierdea ușor răsuflarea, și avea nevoie de pauze dese. De fapt, era atât de departe de a fi în formă încât nu s-a bucurat de drumeția cu familia lui deloc. Astfel a realizat că e timpul să facă o schimbare majoră.

- Advertisement -

 

„În loc să îmi aduc aminte de toate momentele frumoase din drumeție, tot ce îmi pot aduce aminte e un singur gând care se repeta în mintea mea din nou și din nou. Mă regăseam adesea fără suflu, și făcând mai multe pauze ca și oricare dintre copii mei de 9, 7 și 6 ani” spune Jeremiah.

- Advertisement -

De atunci, Jeremiah s-a dedicat unui stil de viață activ, iar rezultatele sunt fenomenale. Acesta a început să meargă în plimbări de 45 de minute înainte și după muncă, și să facă antrenamente zilnice timp de o oră – fără vreo zi liberă! Acum Jeremiah arată complet diferit și se bucură de o viață activă și de activități ca niciodată înainte.