I-a cumpărat soţiei o pijama cadou, dar era prea mică. Află cum a ajuns acest cadou nereuşit să îi schiimbe viaţa.

- Advertisement -

Atunci când se apropie luna cadourilor, copiii sunt în extaz, însă pentru adulţi aceasta poate fi o adevărată provocare sau bătaie de cap. Povestea relatată de acest soţ care i-a cumpărat soţiei o pijama de Crăciun este extrem de frumoasă. Un simplu cadou aparent nereuşit le-a schimbat total viaţa.

Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 20 ani, au 3 copii şi joburi stresante. În ultimii ani, soţia lui a suferit de depresie şi asta i-a făcut să devină delăsători şi să nu le mai pese de ei. Trecerea timpului, jobul stresant, cele trei sarcini şi-au pus amprenta asupra aspectului lor, iar lor nu le-a păsat. Astfel, în urmă cu 3 ani de Crăciun, soţul nu avea nici cea mai mică idee ce să îi cumpere soţiei cadou şi astfel s-a gândit că nu va da greş cu o pijama. Doar că, atunci când a ajuns la magazin a realizat că nu îi ştie mărimea şi a cumpărat una care a crezut el că îi va veni bine.

În dimineaţa de Crăciun, când toată lumea desface cadourile, soţia lui a desfăcut pijamaua şi a realizat că îi este mică. Ea l-a întrebat “tu chiar crezi că asta este mărimea mea?”, iar atunci el s-a panicat. I-a răspuns sincer că “da”, iar ochii ei s-au umplut de lacrimi. ” Nici nu ştii cât de mult înseamnă pentru mine că tu mă vezi mai slabă de cât sunt”. De atunci, ceva s-a schimbat. Nu a returnat nici acum pijamaua, ba dimpotrivă, s-a apucat de sport şi dietă, iar acum arată foarte bine. Chiar a avut curajul să poarte un costum de baie din două piese, ceea ce nu se mai întâmplase de ani de zile.

- Advertisement -

Au realizat că trebuie să îşi schimbe total modul de viaţă, să fie sănătoşi şi fericiţi.