Hambar dărăpănat transformat într-o casă de vacanță uimitoare.Arată incredibil!

- Advertisement -

Odată a fost un hambar vechi, abandonat, meșteri locali din Țara Galilor, l-au transformat complet într-un refugiu de vacanță unic.

Cabana, aflată pe proprietatea scumpă a unei ferme, a fost numită Nant, ceea ce înseamnă „pârâu” sau „primăvară” în limba velșă. Este un semn al micului pârâu care trece pe lângă frumoasa închiriere de două dormitoare. Hambarul a fost renovat folosind cât mai mult material natural. Piatra de granit a fost realizată de doi frați talentați din zonă.

Ușile din lemn de stejar și de sticlă se deschid pentru a oferi o priveliște ale câmpurilor întinse

- Advertisement -

Parterul casei oferă o cameră excelentă, care conține sufrageria, zona de luat masa și bucătăria. Cu ușile deschise, terasa cu masă și scaune adaugă și mai multe imagini pe metru pătrat din spațiul de locuit. Pentru mai multă intimitate, pot fi trase perdele lucrate manual atunci când ușile sunt închise.

Plafoanele înalte, boltite fac cabana să se simtă aerisită, primitoare și spațioasă

Din acest unghi, beneficiați de o vedere la canapea, zonă de luat masa și bucătărie. Există, de asemenea, o scară centralizată, care duce până la mansardă. Bucătăria oferă dulapuri albe și blaturi negre. Acesta include un cuptor combinat, plită și mașină de spălat vase.

Dormitorul situat la parterul cabanei are două paturi de dimensiuni mari

- Advertisement -

Decorul a fost menținut la minim în spațiul simplu și elegant. Există pur și simplu o noptieră cu lampă și un dresser cu lumânări și aranjamente florale. O cameră de neuitat este perfectă pentru o odihnă grozavă.

Dar și sus la mansardă se află un loc de dormit

Spațiul de dormit se află în mijlocul hambarului și are un pat mare. Datorită acestor plafoane înalte, există o mulțime de spațiu pentru a merge pe jos și a urca în pat confortabil. Există, de asemenea, un luminator care permite razele soarelui și oferă o vedere perfectă pentru a privi stele înainte de culcare.

Baia este simplă și elegantă

- Advertisement -

Baia are ziduri cu gresie albă, chiuvetă din ceramică albă și hardware simplu de argint. Există un mic raft de sticlă care se află sub oglinda minimalistă pentru a stoca articole de toaletă. Există un radiator din fontă renovată (nu este prezentat în imagine) pentru a menține oaspeții calzi.

Iar dacă doriți un peisaj fantastic cu siguranță nu o să duceți lipsă

Priveliște excelentă în toate direcțiile. Vizionările de pe coasta Cambrian și plajele sale nisipoase la o milă spre vest, Snowdon [un munte] și prietenii ei sunt la nord și sunteți natural încurajați să explorați Munții Rinnog accidentați care urcă în spatele cabanei.

sursa: Home Hacks