Fotografii adorabile cu șoricei ascunși în lalele! Cine ar fi crezut?

- Advertisement -

Care sunt primele dumneavoastră gânduri legate șoareci? Majoritatea dintre noi cu siguranță nu ne gândim la ceva plăcut! Asta pentru că suntem de obicei preocupați de șoarecii care intră în casele noastre, mestecă printre lucruri și  ne mănâncă mâncarea. De aceea avem tendința să trecem cu vederea faptul că șoarecii pot fi animale adorabile, dacă îi privim în lumina potrivită.

Un exemplu de acest fel a venit recent de la fotograful britanic Miles Herbert, omul din spatele Captivelight, o organizație care găzduiește o serie de ateliere de fotografiere pentru clienții interesați de fotografierea animalelor. Dar din numeroasele sale fotografii, o serie pe care Herbert creat-o ne-a atras atenția: șoareci de recoltă așezați în lalele.

„Aproape toate animalele pe care le fotografiem sunt crescute în captivitate. Preferăm să folosim animale de reproducere captive, mai degrabă decât să tulburăm populațiile sălbatice”.

Iată cel 15 dintre cele mai bune fotografii ale sale. Nu-i așa că șoriceii pot fi adorabili?
#1

- Advertisement -

#2

#3

#4

#5

- Advertisement -

#6

#7

#8

#9

- Advertisement -

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Dacă vă plac aceste imagini, asigurați-vă că îl sprijiniți pe Miles Herbert vizitând site-ul său și uitându-vă la mai multe dintre incredibilele sale fotografii de animale. Dacă locuiți în Marea Britanie, puteți chiar să vă gândiți să participați la unul din atelierele salede fotografie!

sursa:https://animalchannel.co/photographer-mouse-photoshoot/