Fotograf de nunți împarte un truc ilustrativ si simplu, iar rezultatele sunt uimitoare

- Advertisement -

Dacă nu sunteți cei mai experimentați fotografi, acest truc foarte simplu vă pot ajuta foarte mult. Recent, fotograful de nunta Mathias Fast a împărtășit un truc cu buget zero pentru îmbunătățirea portretelor prin adăugarea de reflecții și va lua fotografiile începătorului la un nivel cu totul nou.

Secretul este simplu. Un ecran de telefon. Folosind-o ca o suprafață reflectorizantă, oamenii pot să scape cu ușurință de elementele nedorite care intră în cadru sau să adauge intrigi unei compoziții simple. „Nu prea sunt prima persoană care o folosește, dar” mi-a descoperit-o „la o nuntă într-o zi când fotografiaam mireasa pregătindu-se”, a declarat Mathias Bored Panda. „Domnisoarele de onoare au avut telefoanele lor culcate pe masă și am văzut reflexiile pe care le creează. Mi-am dat seama că, la unghiul și distanța corectă, aș putea să încorporez reflecția (ele) într-o fotografie în timp ce ascundeau faptul că vin dintr-un telefon.

Mathias a fost fotograf profesional de aproape șase ani. „Un telefon este aproape întotdeauna în buzunarul meu, motiv pentru care mi se pare un instrument atât de util la îndemână”, a adăugat el. „Incerc sa nu folosesc telefonul prea mult, dar cu siguranta sa il incorporeze de cateva ori pe parcursul unei nunti sau a unei sesiuni de portret. Uneori efectele sunt subtile, uneori sunt mult mai dramatic. Scopul meu este întotdeauna să-l pun pe spectator să se întrerupă pentru o secundă și să încerce să-și dea seama ce se întâmplă în imagine.

” Fast, de asemenea, a subliniat că acest truc nu se limitează la ecranele telefonului. „Când fotografiez, ochii mei sunt mereu atrași la orice reflecție de la distanță pe care o pot folosi pentru a încadra subiectul. Counter-topuri, ferestre – Am folosit chiar si suprafata ceasului meu pentru a arunca o lumina interesanta intr-o scena. „Derulati in jos pentru a verifica modul in care functioneaza si daca vreti sa aflati mai multe.

- Advertisement -

Un tip a descoperit un mod de genial pentru a vă face portretele spectaculoase

Singurul lucru necesar este un telefon mobil

„Începeți prin a ține telefonul pe un plan orizontal până la marginea de jos a obiectivului dvs.”

- Advertisement -

„Pur și simplu ajustați ușor telefonul (în timp ce îl țineți încă de marginea obiectivului) până când vedeți o reflexie care vă place:”

Acesta este rezultatul!

- Advertisement -

sursa: boredpanda