Forma de brioșe este mai utilă decât vă puteți închipui! Iată 12 moduri inedite de le folosi în afara gătitului

- Advertisement -

Brioșele sunt absolut delicioase, de nerefuzat. Dar ce se întâmplă cu forma de brioșe când nu o mai folosiți? Decât să o lăsați degeaba și să ocupe spațiul din bucătărie, noi vă propunem să încercați aceste idei fantastice.

Porționarea diverselor gustări

Fiecare formă individuală al tăvii poate fi umplută cu o gustare diferită. Acest lucru este minunat pentru copiii dumneavoastră care se vor bucura văzând atâta diversitate!

Înghețați ingrediente mixate

Pregătiți un amestec din legumele care vă plac, apoi înghețați-le într-o formă de brioșă. În felul acesta aveți tot timpul la dispoziție o gustare hrănitoare și gata preparate.

- Advertisement -

Forme pentru înghețată

Puneți înghețată în fiecare spațiu de pe forma de brioșe și veți obține un desert delicios pentru oaspeți și familie!

Ardei umpluți în poziție verticală

Dacă doriți să faceți ardei umpluți, puteți să-i coaceți într-un cuptor folosind forma de brioșe. Acest lucru va asigură o formă verticală perfectă.

- Advertisement -

Așezați o formă de brioșă într-un coș

Copiii dumneavoastră pot să-și transporte gustările oriunde îți doresc fără să existe riscul să le împrăștie, dacă puneți forma de brioșe într-un coș. Acest lucru este extrem de util pentru transport!

- Advertisement -

Condimente separate

Planuiți să aveți un grătar sau o petrecere? Dacă da, atunci o tava de brioșă este perfectă pentru această ocazie. Evitați situația de a avea o grămadă de condimente dezorganizate și împrăștiate, păstrându-le separat într-o formă de brioșe. Fiecare spațiu poate fi folosit pentru un alt condiment.

Cuburi de gheață cu lămâie

Creați cuburi de gheață de lămâie și tei care vă vor ajuta să vă răcoriți oaspeții și familia într-o zi caldă. Pentru mai multe informații  citiți alte detalii aici.

Organizator de sertare

Luați o tavă veche și uzată de brioșe și pulverizați-o cu o culoare proaspătă – personal prefer alb. Odată ce se usucă, utilizați-o pentru a depozita obiecte mici, cum ar fi cleme pentru hârtie, clești pentru liant, monede, miniaturi, știfturi de siguranță etc.

Depozitare ustensile și accesorii  din atelier

Utilizați o poliță cu rafturi pentru a păstra cuiele și șuruburile din atelier într-un singur loc.

Minisuport pentru plante

Găuriți fundul fiecărei cupe de brioșă folosind un șurub sau un burghiu. Apoi, adăugați sol, roci și plante. Apă cât e necesar și ați creat un minisuport de plante perfect pentru orice casă. Pentru un tutorial complet, citiți aici.

Grătarul grădinii

O formă de brioșe poate fi utilizată pentru a crea o un teren exterior uniform. Acest lucru este perfect pentru organizarea grădinii dumneavoastră și la plantarea semințelor.

Pentru mai multe idei ingenioase, urmăriți videoclipul de mai jos:

sursa: Homehacks