Este cutremurător ce a păţit datorită excesului de băuturi energizante. Totul s-a întâmplat în timp ce soţia lui era însărcinată în 9 luni.

- Advertisement -

Pentru mulţi băuturile energizante sunt singurul mod prin care pot rezista pe toată durata zilei, iar cei care le consumă în cantităţi mari nu realizează efectele nocive ale zahărului şi cofeinei din conţinutul lor. Austin, proaspăt tătic, este recunoscător că încă se află în viată, după ce a trăit o experienţă îngrozitoare din cauza băuturilor energizante. Soţia lui Brianna mai avea doar câteva zile şi se pregătea să nască atunci când totul s-a întâmplat.

Austin avea acest obicei de a consuma multe băuturi energizante pentru a rezista la serviciu, dar nu şi-a imaginat nicio secundă că din cauza lor va ajunge la spital.

- Advertisement -

După o hemoragie cerebrală şi multe operaţii Austin este recunoscător că este încă în viaţă, însă a plătit un preţ foarte mare.

Soţia lui a trecut şi ea prin cea mai grea perioadă din viaţa ei pentru că starea lui Austin era încă incertă, iar ea a adus pe lume primul lor copil.

- Advertisement -

Acum, nu doar că trebuie să aibă grijă de băieţelul lor, ci şi de soţul ei care a rămas într-un scaun cu rotile şi are nevoie de îngrijire permanentă.

O poveste cu totul cutremurătoare, care ne trebuie să ne facă să conştientizăm pericolele la care ne expunem atunci când facem excese, indiferent de ce natură.