După ce scapă din abator văcuţa se ascunde într-o biserică: „parcă îi cerea ajutor lui Dumnezeu”

- Advertisement -

Se spune că unele animale „doar că nu cuvântă” – şi acest lucru trebuie să fie adevărat în cazul multor câini şi pisici care ne înveselesc zilele cu prezenţa lor în casă şi, de asemenea, în cazul protagonistei acestei poveşti: o văcuţă de 500 kg ce a scăpat de la abator şi s-a refugiat în cea mai apropiată biserică.

Parcă îşi căuta o modalitate de a striga „ajutor, salvaţi-mă!”? Nu putem şti cu exactitate, dar potrivit martorilor, se pare că biata cornută a intrat în biserică de parcă ar fi vrut să se „roage” pentru viaţa ei. Inutil de precizat că angajaţii abatorului au găsit-o şi au transportat-o înapoi de unde fugise.

 

- Advertisement -

Pentru a scăpa de tragica soartă şi conştientă fiind de ceea ce o aştepta după ce angajaţii abatorului o târâseră afară din incintă legată cu funii, vaca a reuşit să fugă până când şi-a găsit refugiul în biserica „Signore della Misericordia” din Tampico Alto, Mexic. A rămas ascunsă câteva minute, fără ca nimeni să o poată găsi. În cele din urmă, angajaţii abatorului au ajuns la biserică şi au capturat din nou animalul, care, probabil, sperase că acele câteva minute de libertate să îi fi salvat viaţa.

Fotografia a devenit imediat virală pe Twitter, unde mai mulţi utilizatori şi-au exprimat durerea pentru soarta văcuţei. Unii chiar au scris că biata creatură „îi cerea ajutor lui Dumnezeu” în acel moment, în timp ce alţii şi-au exprimat dorinţa de a o adopta pentru a evita astfel sacrificiul. Un utilizator în special a scris că nu ar fi trebuit să o omoare, întrucât era în mod clar „un semn de la Dumnezeu”.

Indiferent dacă a fost sau nu un semn divin, toţi sunt de acord că biata văcuţa ştia bine ce urmează să i se întâmple…