Dupa ce casa i-a fost mistuita de foc, acest batran isi îmbrăţişează pisoiul care a fost salvat in ultima clipa -Reactia lui este emotionanta

- Advertisement -

Localnicii din Ordular, un sat din districtul Mudurnu, vestul Turciei, s-au confruntat cu o scenă de coşmar în momentul când au asistat la tragedia unui bunic şi a familiei sale, care şi-au văzut casa distrusă de un incendiu devastator!

Ali, în vârstă de 83 de ani, a dat foc accidental casei sale, încercând să aprindă soba cu benzină, aşa cum este obiceiul local.

Eforturile sale de a aprinde soba au eşuat, ceea ce a generat un incendiu care a mistuit întreaga casă din lemn.

- Advertisement -

Vecinii au observat incendiul şi au alertat imediat pompierii, care au reuşit să-l salveze la timp pe bunic, pe soţia acestuia, dar şi pe fiul său şi pisoiul familiei!

Imaginea bărbatului îmbrăţişând felina înspăimântată face furori în jurul lumii şi mulţi oameni se mobilizează pentru a trimite ajutor familiei!

Autorităţile acordă deja toată asistenţa medicală şi socială pentru familia cu venituri mici.

- Advertisement -

Bunicul îşi va face reface casa cu ajutorul autorităţilor şi al oamenilor care au sărit în ajutorul familiei greu încercate. Din fericire acum toată lumea este în siguranţă şi în afara oricărui pericol !!