Doi copii cu sindromul Down au cea mai frumoasă relație

- Advertisement -

Sunt multe lucruri pe care le putem învăța de la copii. Și unul dintre aceste lucruri este cum să iubim. Fotograful Erika Franta de la Erika Brooke Photography lucrează la calendarul Asociației Sindromului Down.

Era complet uimită de dragostea pe care o împărtășesc Joey și Ellie, doi copii cu sindrom Down.

“Ca fotograf, mărturisesc că am văzut multe feluri de dragoste”, a spus Erika. “Dar în cei 28 de ani de viață, nu sunt sigură că am văzut vreodată dragoste pură”.

Când Erika îl fotografia pe Joey ca “domnul Decembrie ” el a sugerat ca prietena lui Ellie sa fie implicata în fotografii.

- Advertisement -

Era uimită de cât de dulce era Joey cu prietena sa Ellie, când acesteia îi era frică să meargă lângă apă.

Ia spus cu blândețe că va fi în regulă și a ținut-o de mâna. Iar când Joey avea nevoie de Ellie, ea era acolo pentru el.

“Când Joey era ezitant să zâmbească, Ellie îl gâdila și fugărea ca să-l înveselească”, a explicat Erika. “Pe măsură ce i-am urmărit cum interacționeze, m-am gândit:” Wow. Ei au împreună ceva special. ”

Erika a fost inspirată atunci când i-a văzut pe acești doi copii.

” În acea oră scurtă, mi-au încurajat să fiu o versiune mai bună a mea, să aleg să văd binele și să iubesc un pic mai altruist “, a scris Franța. “Dacă noi toți am vedea lumea la fel de pur ca Ellie și Joey, ce lume frumoasă ar fi.”

- Advertisement -

Mama lui Joey, Holly, a spus nu numai că Joey și Ellie au o legătură puternică, dar și familiile lor simt la fel.

Amândoi s-au născut în același oraș mic, la numai șase luni depărtare.

“Când Ellie sa născut la 6 luni după Joey, prietenii noștri ne-au anunțat cât de important este să ne contactăm unul pe altul”, a explicat Holly. “De la prima noastră adunare până azi, Joey și Ellie au o legătură, precum și familiile lor. Ne luptăm și triumfăm reciproc. Ne gândim la cealaltă familie. ”

- Advertisement -

Holly spune că cei doi copii îi arată în mod constant familiile că dragostea contează cel mai mult și este mai presus de toate.

Ei îi încurajează pe frații lor să-i învețe pe alții despre cum este să ai sindromul Down.

“Surorile lor își educă deja prietenii și colegii de clasă despre sindromul Down și cum Joey și Ellie sunt la fel ca ei”, a scris Holly. “În schimb, Joey și Ellie i-au învățat pe frații lor despre compasiune, bunătate și acceptare a tuturor oamenilor cu diferite aptitudini. O lecție care nu este întotdeauna ușor de învățat ca și copil “.

sursa imaginilor: Erika Brooke Photography

Holly spune că Joey este extrem de protectiv cu Ellie și este gentleman-ul perfect. Întotdeauna o ajută când se așează pe scaun și se asigură că are gustări când îl vizitează.

Întotdeauna o întâmpină cu o îmbrățișare.

” Nu sunt sigură când sa întâmplat, dar Joey a început să o cheme pe Ellie prietena lui. El ne spunea săptămânal că se va căsători cu Ellie. Credem că acest lucru ar putea funcționa bine pentru noi toți! “Explică Holly. “Când se văd unul pe altul în afara școlii, se țin de mână, îmbrățișându-se și privesc în ochii unul pe celălalt. ”

sursa: shareably