Doar pentru genii: Puteţi găsi băiatul care se ascunde printre fete?

- Advertisement -

Rezolvarea diferitelor teste de atenţie şi inteligenţă este un lucru care face parte din viaţa fiecăruia dintre noi. Este o modalitate perfectă de a ne relaxa şi de a petrece timpul într-un mod plăcut!

Poate că sună ciudat să te relaxezi concentrându-ţi atenţia la ceva anume, dar este una dintre cele mai bune metode de a alunga stresul şi de a menţine treaz spiritul competitiv.

Începând cu clasicele cuvinte încrucişate şi ajungând până la sudoku, orice test pare distractiv de încercat. În ultimul timp, am descoperit alte modele de teste, cum ar fi, de exemplu, cel de mai jos.

Exerciţiile pentru creier, la fel ca pregătirea fizică, sunt foarte importante pentru a trăi o viaţă lungă şi fericită. Mai ales când ajungem la o vârstă ceva mai înaintată, este extrem de important să ne menţinem mintea activă. O modalitate de a pune în mişcare neuronii este atunci când încercăm rezolvarea diferitelor tipuri de teste.

- Advertisement -

Puteţi găsi băiatul care se ascunde între toate aceste fete?
Acest tip de test a devenit destul de popular în ultima vreme, în special pe forumuri şi grupuri online, deoarece este distractiv şi interesant de rezolvat.

Cel pe care vi-l propunem astăzi este unul destul de dificil, unora fiindu-le necesare între două şi zece minute pentru a-l rezolva.

Ei bine, iată şi provocarea!

Mai jos puteţi vedea o imagine cu o mulţime de fete, dar undeva printre ele se ascunde un băiat. Îl puteţi găsi?

- Advertisement -

Acestea fiind spuse, poate că testul pare greu, dar concentraţi-vă şi încercaţi să găsiţi băiatul.

Iată şi răspunsul
Aţi rezolvat acest test? Dacă răspunsul este da, felicitări!

Dacă nu aţi reuşit, găsiţi răspunsul mai jos:

- Advertisement -

Iată-l! Se ascundea în apropierea colţului din stânga jos – destul de greu de găsit printre atâtea fetele!