De ce nu ar trebui să lăsăm ușa dormitorului deschisă noaptea

Desi avem mai multe sanse sa ne auzim copii noapte si sa lasam aerul rece sa intre in camera, se pare ca dormitul cu usa deschisa nu este mereu cea mai buna decizie.

In acest articol va prezentam cateva motive pentru caren nu ar trebui să lăsăm ușa dormitorului deschisă noaptea.

- Advertisement -

Veți avea o șansă mai bună de a supraviețui unui foc

Dacă lăsați ușa dormitorului deschisă când vă culcați și există un foc, s-ar putea răspândi mai repede în camera dvs. O ușă închisă vă va oferi mai mult timp pentru a acționa și a vă salva de foc. Acesta va menține temperatura în cameră până la 100 ° F, ceea ce este mult mai suportabil decât 1000 ° F. În plus, fumul toxic nu se va răspândi la fel de ușor.

Blochează zgomotul și vă va oferi un somn mai linistit.

Dacă trăiești într-un mediu zgomotos este mai bine sa dormi cu usa inchisa. Astfel te poti odihni mult mai bine si poti avea un somn linistit.

- Advertisement -

Îți mărește șansele de a reacționa mai repede în cazul unui jaf

O ușă închisă vă poate oferi posibilitatea de a acționa dacă auziți că cineva a intrat în casa dvs. sau este pe cale să o facă. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să rămâneți mai în siguranță în așteptarea poliției.

Potrivit Feng Shui, o ușă închisă menține energie pozitivă în interior.

Unul dintre principiile Feng Shui despre dormitoare este evitarea dormirii cu o ușă deschisă. Acest lucru se datorează faptului că toată energia pozitivă din cameră poate scăpa. Îți deschide camera către chi negativ. Închiderea acestuia va preveni acest lucru și vă va oferi un sentiment de securitate și siguranță. Veți avea, de asemenea, o minte mai calmă și mai liniștită .