Cutiile de conserve sunt mult mai utile decât vă așteptați! Iată câteva moduri în care pot fi refolosite în propria dumneavoastră casă

- Advertisement -

De obicei aruncăm cutiile de conserve la gunoi, dar se dovedește că sunt mult mai utile decât am putea crede. Cu puțină imaginație ele pot fi transformate în recipiente de depozitare, care vă vor decora casa și se pot dovedi folositoare. Iată câteva idei minunate pe care le puteți face din cutiile de conserve.

Soluție de depozitare pentru birou și bucătărie

Dacă căutați să economisiți spațiu, cutiile de conserve sunt o modalitate perfectă de a face acest lucru. Așezați-le în bucătărie sau lângă spațiul de lucru și le puteți umple cu consumabile de birou sau cu ustensile pentru gătit.

Perne de depozitare pentru ace

Nu mai pierdeți acele niciodată! Creați-vă propria pernă de ace utilizând o cutie de conservă, o țesătură, vată și un adeziv. Un tutorial care să vă ajute poate fi găsit aici.

- Advertisement -

Depozitarea prosoapelor

O idee foarte bună este cea de a depozitare a prosoapelor de baie. Mai multe detalii pot fi găsite aici

Cutie pentru păstrarea panglicilor într-un singur loc

Perforați găuri într-o cutie și depozitați panglicile într-un singur loc. Vopsiți cutia pentru a da un aspect mai curat și original. Detaliile pot fi găsite aici.

- Advertisement -

Cutii de depozitare

Lipiți cutiile pe o placă de lemn plată și pulverizați fiecare recipient cu o culoare la alegere. Acest lucru creează un sistem de depozitare interesant, care se potrivesc excelent cu orice birou sau spațiu de lucru. Detalii complete găsiți aici.

- Advertisement -

Cutii de depozitare pentru materiale

Prindeți cutiile de conservă pe un placaj sau utilizați magneți grei pentru a le scoate cu ușurință atunci când trebuie să le utilizați. Rezultatul este spectaculos!

Cutiile de cafea și ceai sunt perfecte pentru depozitare

Cutiile de cafea și ceai sunt de multe ori suficient de mari pentru a fi reutilizate ca spații  de depozitare pentru obiecte mai mari.Curățați-le și oferiți-le un aspect nou. Aflați cum să faceți acest lucru aici.

Ghiveci de plante medicinale

Fie că este vorba de busuioc, pătrunjel, cimbru sau altă plantă, le puteți cultiva pe toate într-un singur loc. Pur și simplu folosiți cutiile de conserve recondiționate pe post de ghiveci,

Depozitarea pensulelor de pictură

Colorați cutiile pe jumătate pentru a elimina senzația de rece a metalului. Acest lucru este minunat pentru depozitarea diverselor ustensile pentru pictură.

Cutii agâțate

Atașați un cârlig în S la cutia de conserve prin găurile realizate. Apoi, agățați recipientele pe o tijă. Acest lucru va păstra birou dumneavoastră ordonat și frumos aranjat.

Cutiile de ton pot organiza sertarele

Cutiile de ton sunt perfecte pentru un organizator de sertare deoarece sunt mici și plate. Rezultatul e pe măsură!

Cutii pentru scrisori

Așezați cutiile de conservă recondiționate în interiorul unui raft pentru o depozitare excelentă a scrisorilor și altor hârtii.

Piramida cutiilor

Cutiiile de conservă recondiționate pot fi lipite împreună într-o formă piramidală pentru organizarea biroului. Efectul este spectaculos!
Sau pe un plan orizontal de lemn. Acest lucru este foarte ușor de realizat!

Cutiile mari pot fi interesante cutii de depozitare cu mânere

Adăugați mânere la cutiile de dimensiuni mari. Apoi, acoperiți-le cu vopsea prin pulverizare pentru a crea găleți de depozitare utile și frumoase.

Cutie pentru hrana câinilor

Păstrați hrana pentru câini într-o cutie mare recondiționată dintr-o cutie de conserve! Puteți să o personalizați cu numele animalului preferat.

Utilizați pâsla și dantela pentru un aspect elegant

Transformați o canistră simplă într-o piesă de depozitare specială din punct de vedere estetic, folosind pânza și dantela.

Suport pentru tacâmuri

Vopsiți toate cutiile împreună pe o placă de lemn plată. Apoi atașați cutiile la scândura din lemn, asigurându-vă că fiecare poate stă în picioare. Adăugați o curea din piele în partea superioară pentru a fi ușor de transportat!

sursa: HomeHacks