Cum poți să-ți transformi bucătăria cu câteva idei inspirate?

- Advertisement -

Dacă locuiți într-un spațiu plictisitor, cu siguranță v-ați gândit să schimbați lucrurile! Un loc obișnuit pentru renovări este bucătăria, însă renovările bucătăriei pot deveni rapid costisitoare și dificil de realizat.

Dacă închiriați o casă sau aveți bani puțini este posibil ca renovarea să nu fie posibilă. Cu toate acestea, atunci când internetul este plin de imagini de bucătării frumoase, strălucitoare, poate fi greu să trăiești fără ceva asemănător.

Din fericire, există o soluție și este una bună! Aproape oricine poate face față acestei renovări.

De unde a venit ideea?
Tersey Regan este un blogger care a găsit soluția finală pentru a-și redecora bucătăria de apartament. Apartamentul său este închiriat așa că nu poată face nimic extrem fără permisiunea proprietarului ei.

- Advertisement -

Căutarea perfecțiunii
Căutarea unei schimbări a fost o provocare. Multe renovări ale bucătăriei sunt radicale și dificil de realizat. În calitate de chiriaș, ea nu a putut face nimic permanent în cazul în care ar fi vrut vreo schimbare. O reparație temporară a fost însă soluția salvatoare!

După ce a căutat ceva timp, a fost plăcut surprinsă de o idee de renovare mai ușoară decât ar fi putut să-și imagineze. Stilul pe care l-a ales arăta ca o piesă de mobilier albă care poate fi găsită în bucătăriile de pe internet.

- Advertisement -

Găsit!
Era plăcut surprinsă când și-a dat seama cât de ușor ar fi putut fi aplicate aceste aplicații. Ele vor ieși, de asemenea, fără nici o problemă, când va veni timpul ca Regan să se mute într-un loc nou!

Acum, când te uiți la bucătăria ei, nici măcar nu poți spune că fundalul este făcut din aplicații. Arată ca o faianță reală.

Pasul următor
Regan nu s-a oprit aici. Ea și-a dat seama că ar putea să facă și restul bucătăriei să arate la fel de frumos ca și faianța de fundal. Următorul pas a fost să aducă viața pe blaturi. Înainte de a doua etapă a renovării, blaturile de bucătărie erau negre. Pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii bucătăriei, și mai mult, Regan a cătat blaturi albe care să se potrivească cu fundalul.

Din fericire, a găsit hârtie de contact din marmură albă. Pentru această hârtie de contact de 6,5 metri, ea a plătit doar 9 dolari. După cum vă puteți imagina, o mică cantitate de hârtie de contact a reușit să acopere o mare parte din blaturile existente.

- Advertisement -

Renovarea blatului a făcut ceva efort suplimentar în comparație cu faianța din fundal. Din cauza materialului de hârtie de contact, Regan a trebuit să facă față unor bule de aer nărăvașe. După un efort suplimentar și mai multe încercări, hârtia de contact s-a așezat fără probleme pe marginile blatului.

Complet!
În cele din urmă, renovarea ei a fost completă.

Cu o sumă mică și puțin efort, Regan a avut bucătăria visurilor ei. Ce este chiar mai bine cu tipurile de aplicații pe care le-a folosit este că vin într-o varietate de culori, texturi și stiluri. Există unul potrivit pentru fiecare bucătărie sau spațiu de locuit! Ai putea alege plăci de faianță ca Regan sau alte opțiuni, cum ar fi marmura sau pietrișul.

Puteți folosi aceste aplicații într-o bucătărie, în baie sau în orice alt spațiu din casă. Amazon oferă o selecție impresionantă de aplicații și hârtie de contact. De asemenea, acestea sunt foarte accesibile ca preț! Puteți acoperi o zonă mare pentru un preț destul de scăzut.

Sursa: https://homehacks.co/mom-buys-contact-paper-for-9-and-its-all-she-needs-for-a-stunning-kitchen-transformation/