Cum ar arata celebritatile daca caracteristicile lor distinctive ar lipsi

- Advertisement -

Din ce în ce mai des, ne plângem că atât bărbații, cât și femeile își pierd individualitatea în căutarea frumuseții . Cu toate acestea, celebritatile ale caror chipuri le cunoastem si le iubim pe toate, apeleaza la operatii plastice si isi pierd frumusetea pentru totdeauna.

Angelina Jolie

Buzele pline, senzuale sunt trăsătura distinctivă a actriței.

- Advertisement -

Cara Delevingne

Fără sprancenele sale observabile , modelul și actrița Cara Delevingne ar arata mai mult ca o femeie fermecătoare decât ca o frumusețe fatală. Și probabil a existat o perioadă în care colegii săi o tachinau din cauza sprâncenelor ei!

Julia Roberts

- Advertisement -

De-a lungul tinereții ei, Julia era stânjenită de gura ei mare , dar acum se simte bine in pielea ei. Doar uita-te cat farmec are zâmbetul ei !

Benedict Cumberbatch

- Advertisement -

Actorului însuși îi place să glumească despre aspectul său neobișnuit, dar milioane de fani încă îl adoră. După ce am schimbat ușor bărbia, buzele, ochii și nasul lui Benedict , acum suntem siguri – natura știe ce este mai bun!

Barbra Streisand

A existat un moment în care Barbra Streisand a fost refuzată de filme din cauza nasului ei , dar ea a demonstrat întregii lumi că talentul este mai important. Poate că, cu un nas mai elegant, fața ei ar arăta mai armonioasă, dar farmecul ei va suferi în mod clar fără această trăsătură.

Scarlett Johansson

O altă actriță pe care nu ne-o putem imagina fără buze mari este Scarlett Johansson.

Vincent Cassel

Acest francez cu ochi frumosi ne câștigă inimile nu cu frumusețea sa, ci cu carisma uimitoare. Tot ce am editat în Photoshop – ochii, nasul și urechile – nu l-au făcut nici mai mult sau mai puțin fermecător și îl vom iubi oricum.

Vanessa Paradis

Decalajul dintre dinții lui Vanessa este probabil mai cunoscut decât filmografia ei.

Adrien Brody

Datorită noii forme a sprancenelor și a nasului , Adrien Brody nu s-a schimbat, ci pare să-si fi pierdut farmecul său unic.