Cu un exterior vintage destul de comun, acestă rulotă din 1979 surprinde prin interiorul său cu finisaje frumoase, rustice din lemn

- Advertisement -

Rulotele din anii 1979 s-au remarcat prin dimensiunile lor mari și  popularitate în acea perioadă din istoria Americii. Ele pot fi ușor recunoscute pentru formele lor distinctive și caroseria din aluminiu. Chiar dacă au avut mare succes în anii 80, azi este greu să vezi vreuna pe străzi.

Dar dacă căutați să locuiți câteva zile într-o astfel de rulotă, atunci aveți noroc. Datorită site-ului AirBnB, persoane din întreaga lume pot vizita New Orleans și pot sta câteva nopți într-o rulotă clasică din 1979.

Acestă rulotă din 1979 este amplasată într-o curte din New Orleans, Louisiana. În timp ce exteriorul este clasic, interiorul a fost transformat într-o casă rustică, uimitoare.

- Advertisement -

De cum intri, frumoasele finisaje de lemn ies în evidență prin eleganță, fără să încarce partea superioară a rulotei. Interiorul a fost proiectat pentru a fi o întoarcere în trecut, dar cu o tentă modernă.

Rulota este perfectă pentru două persoane, fiind echipată cu o bucătărie și o baie, dotate cu toate utilitățile necesare. În plus, există aer condiționat și încălzire, astfel încât să puteți locui aici, indiferent de vremea exterioară. Mai are și avantajul de a se află la câțiva pași de atracțiile culturale și istorice din New Orleans.

- Advertisement -

Rulota mai este dotată și cu un pat matrimonial care este foarte confortabil.

Datorită spațiului modest al rulotei este important să fie folosit eficient fiecare colțișor, precum spațiul de depozitare inteligent de sub pat. În el pot fi depozitate multe lucruri cu succes, fără a ocupa prea mult spațiul din rulotă.

- Advertisement -

Priviți felul ingenios în care dormitorul se deschide spre un pridvor fermecător! Puteți savura aer proaspăt în fiecare dimineață!

Baia este fermecătoare. Există o cadă lungă care este perfectă pentru o baie cu bule și un pahar de șampanie. Ați fi crezut că se poate amplasa o asemenea cadă într-o rulotă?

Dacă vreți să faceți duș afară veți fi surprinși, dar există și această posibilitate.

Data viitoare când călătoriți în New Orleans ,nu ratați această experiență! Va fi de neuitat!

Cum vi se pare?  Spuneți-ne părerea dumneavoastră în comentariile de mai jos!

sursa: HomeHacks