Cele mai interesante modurie pentru reutilizarea cărămizilor vechi

- Advertisement -

Ați cosit pajiștea, ați aranjat gardurile vii, ați adăugat câteva flori pe aici și acolo, dar există ceva care lipsește din curtea dvs. pentru a ajunge într-adevăr la nivelul următor. Ce ziceți de niște cărămizi?

Iată câteva moduri inteligente și creative de reutilizare a cărămizilor vechi pentru a vă face curtea și grădina să iasă în evidență.

1. Potecă de cărămidă 

- Advertisement -

A face o potecă în curtea dvs este mai ușor decât crezi. Tot ce veți avea nevoie sunt niște cărămizi vechi, câteva unelte de grădinărit și ambiție. Cea mai bună parte este că puteți obține ceva extrem creativ așa cum vă doriți! Faceți modele distractive și alegeți cărămizi de diferite culori pentru a vă distra. Accesați blogul Home Dzine pentru un tutorial complet.

2. Construiți o bancă de cărămidă în stil rusesc

Cărămizile vechi, murdare arată grozav atunci când sunt utilizate la construcția unei banci în grădină sau în curte. Doar puneți-le între doi stâlpi până la înălțimea dorită, apoi puneți o bucată veche de lemn peste vârf. Este la fel de ușor ca aceasta!

- Advertisement -

3. Cascada de cărămidă

Există un spațiu pe verandă sau pe terasă din față care ar putea fi reamenajat? De ce să nu construiți o cascadă? Știu, știu, sună extravagant, dar de fapt este destul de ușor! StringBeadz Designs are un tutorial extrem de minunat și simplu, pas cu pas, care urmează pe site-ul ei.

4. Faceți artă distracțivă în curte

- Advertisement -

Acesta este un proiect de weekend sau de vară pentru copii. Vopsiți sau dați cu sprayul pentru vopsele pe vechile cărămizi într-un mod distractiv, cu culori strălucitoare și le așeazați în curtea dvs în design creativ, cum ar fi florile din acest exemplu. Puteți să îngropați cărămizile la jumătatea drumului în pământ, lăsând doar culorile expuse sau înconjurați cărămizile cu pietricele mici. Vizitează Home Talk pentru un tutorial.

5. Construiți o spirală de cărămizi pentru plante

Spiralele de cărămizi pentru plante sunt foarte frumoase acum în lumea grădinăritului și sunt foarte distractive și ușor de făcut. În plus, ele sunt perfecte pentru persoanele care nu au mult spațiu pentru a planta plante în curtea lor. Acest proiect are un tutorial ușor de urmat.

6. Inel pentru copaci

Caramizile vechi sunt perfecte pentru realizarea unui inel de copac. Plasați cărămizi în formă de inel în jurul unui copac, apoi creați un strat suplimentar sau două. Odată ce inelul se află la înălțimea dorită, umpleți inelul cu pământ. Găsiți tutorialul complet Condo Blues.

7. Șemineu exterior

Imaginați-vă savurați cacao fierbinte sau un pahar de vin frumos în jurul unui șemineu în aer liber, cu prietenii și familia. Sună bine, nu? Ei bine, dacă aveți spațiu, vă puteți construi șemineu în aer liber cu cărămizi vechi și unele materiale de construcții. Instrucțiunile au un tutorial, iar acesta include chiar și un grătar!

8. Construiți un loc de relaxare

Cumpărați un bazin galvanizat și puneți caramida în jurul acesteia pentru un iaz simplu, pentru curtea ta. Odată finalizată, puteți adăuga plante de apă. Pe blogul tău Granny are un tutorial ușor de urmat.

9. Loc pentru foc

Saparea găurilor și tratarea cimentului este, de obicei, ceea ce este nevoie atunci când vine vorba de construirea unui floc pentru foc, dar puteți încerca un design diferit și o abordare care nu implică deloc acest lucru. Purtați doar cărămizi vechi într-un cerc, urcând câteva straturi, apoi – construiți un spate pentru un design elegant care protejează, de asemenea, orice perete din spatele acestuia.

sursa: https://homehacks.co/15-super-creative-ways-to-reuse-old-bricks-to-spruce-up-your-yard/