Ce puteți face cu filtrele de cafea și nu are nicio legătură cu cafeaua?

- Advertisement -

Când vă gândiți la filtre de cafea, vă gândiți doar un singur lucru … să-ți filtreze cafeaua, nu? Cu toate acestea, filtrele de cafea pot fi folosite pentru lucruri mai puțin obișnuite și care nu au nimic în comun cu cafeaua. Dacă utilizați filtre de cafea, amintiți-vă să cumpărați filtre colorate și nu albe

Materiale pentru spălat

Fiindcă filtrele de cafea sunt incredibil de durabile, le puteți folosi pentru a curăța tigăile de prăjire sau aproape orice tavă sau vas. Nu lasă nici o zgârietură pe acestea. Apoi după ce le folosiți, puteți să le aruncați.

Puteți să vă curățați ochelarii 

- Advertisement -

Spălaţi cu apă şi săpun ochelarii şi apoi folosiți un filtru de cafea pentru a-i șterge. Filtrul nu va zgâria ochelarii, ci va curăța orice murdărie sau alte reziduuri, lăsându-i perfect curaţi.

Ghivece pentru flori

Acestă idee este la îndemână şi ajută la menținerea ghiveelor de flori în condiţii mai bune. Doar puneți un filtru de cafea în partea de jos a ghiveciului, apoi adăugați solul de plante peste el. Filtrul va împiedica căderea solului prin orificiile de pe fundul ghiveciului, dar va permite excesului de apă să fie eliminat.

- Advertisement -

Suport pentru oliță

Cum ar putea filtrele de cafea să fie utile când e vorba de „atrenamentul la oliţă”? Foarte uşor! Doar puneți un filtru în partea inferioară a toaletei. Apoi, după ce copilul dvs. îşi face nevoile, scoateți-o, înfășurați-o într-o pungă sigilată și aruncați-o. Acest lucru face curățarea oliţei să fie mai ușoară.

Elimină mirosurile neplăcute

- Advertisement -

Acest truc este genial. Adăugați bicarbonat de sodiu într-un filtru de cafea, legați-l, închideți-l și puneți-l în sacul de gimnastică sau în pantofi. Acest lucru ajută la eliminarea mirosurilor urât mirositoare.

Material pentru ambalare

Filtrele de cafea pot fi materiale de ambalaj foarte bune atunci când vreţi să vă mutaţi. Reduceţi costurile şi vă protejaţi vasele de zgârieturi în timpul deplasării.

Suport pentru gustare

Înmânați-le copiilor câte un filtru de cafea atunci când mănâncă un deliciu, cum ar fi înghețată sau alte bunătăți lipicioase. Sunt extrem de practice!

Suport pentru gustări

Filtrele de cafea sunt perfecte pentru a fi utilizate ca un bol pentru gustări. Utilizați un filtru pentru a ține popcorn, chips-uri, sau orice alt produs delicios. Puteți chiar să reutilizați filtrul pentru altă utilizare fără nicio problemă.

Curățarea telefonului mobil

Așa cum ați folosi un filtru de cafea pentru a vă curăța ochelarii, puteți utiliza și unul pentru a curăța telefonul mobil sau alte ecrane de dispozitiv. Nu lasă zgârieturi și curăță perfect murdăriile fără a lăsa în urmă nici un sclipici.

Curățarea ferestrelor

După ce ați curățat ecranele și ochelarii, mergeți mai departe și utilizați un filtru de cafea pentru a curăța orice ferestre care are nevoie de așa ceva. Srayați doar oțet și apă pe fereastră și ștergeți. Ferestrele dvs. vor fi strălucitoare și nu vor avea scame.

Absorbante de grăsimi

Unele persoane creative folosesc filtre de cafea pentru a absorbi grăsimile din alimentele prăjite. Funcționează în același fel precum prosoapele de hârtie ce absorb unsoarea.

Capac de protecție

Evitați stropii de mâncare acoperind castronul pe care îl încălziți în cuptorul cu microunde cu un filtru de cafea. Apoi aruncați filtrul dacă nu mai poate fi reutilizat din nou.

sursa: https://homehacks.co/14-uses-coffee-filters-nothing-coffee-simplify-life/