Ce poți face cu o ramă veche de tablou? Vă arătăm câteva idei inspiraționale

- Advertisement -

Adesea cumpărăm lucrurile și apoi schimbăm pentru că sunt prea vechi pentru gusturile noastre. Dar, cu puțină imaginație și cu bani puțini, poți să le reutilizați și să creați ceva complet nou.

În acest caz, dacă întâlniți vreodată niște rame vechi de tablou pe care intenționați să le aruncați, gândiți-vă din nou. Iată câteva moduri excelente de reutilizare a ramelor vechi. Acestea vor transforma casa dumneavoastră în ceva cu totul special, din punct de vedere estetic și al eficienței.

1. Adăugați o ramă la orice decorațiune din casa dumneavoastră!

Aveți un spațiu liber în casa dvs.? Cadrează o decorațiune interioară și veți crea o perspectivă estetică complet nouă. Nimic mai simplu.

- Advertisement -

2. Redecorarea băii

Așezați un cadru pe un spațiu gol din baie pentru a completa culoarea peretelui băii. Apoi adăugați tapet de vinil în culoarea pe care o doriți. Urmăriți tutorialul de aici pentru a afla cum se realizează.

3. Decor de plajă

Vrei să aduci marea în casa ta? Decoreaza aceste cadre vechi cu scoici si stelute pentru a crea o vibratie plăcută. Așa vei aduce atmosfera marină la tine în casă.

- Advertisement -

4. Rafturi pentru cărți

Creați rafturi de cărți unice, prin fixarea cadrelor într-o cutie. Simplu, simplu, dar o piesă unică de decorare. Veți avea prieteni întrebându-vă cum ați fost atât de creativi.

5. Construiți o masă

Tot ce aveți nevoie sunt două articole simple de uz casnic pentru a realiza o piesă de mobilier unică. Folosind o bază de lampă și un cadru vechi de ramă și poți realiza o măsuță excelentă. Vedeți aici cum poate fi realizată.

- Advertisement -

6. Montați un dispozitiv de fixare a plafonului

Doriți să accentuați un corp de iluminat sau un ventilator? Puneți un cadru pe el. Poți să-l pictezi și pentru a se potrivi pereților tăi.

7. Construiți o tablă încadrată în ramă

Adăugați un decor la un perete gol, utilizând un cadru pentru încadra o tablă. Puteți să-l utilizați pentru joacă, să scrieți note sau orice vă considerați potrivit. Vedeți aici pentru a afla cum se construiește.

8. Creați un mini port ace

Folosind un cadru mic, poți să-ți creezi un drăguț port de ace pentru cusut. Acesta poate fi un cadou minunat și util. Vedeți aici cum se realizează.

9. Creați un cadru pentru fotografii

Aveți amintiri plăcute pe care doriți să le expuneți în casa dumneavoastră. Folosind clame și sfoară veți obține un rezultat extraordinar.

10. Cadru dublu pentru un efect suplimentar

Plasați un cadru mai mic într-un cadru mai mare pentru a accentua ceva. Fie că este o fotografie preferată, o lucrare de artă sau ceva între ele – două cadre sunt câteodată mai bune decât una.

11. Tablou de pânză

Înlocuiți spatele unui cadru cu un fundal simplu pentru a-l folosi ca o decorațiune. O altă modalitate excelentă de a scrie note sau de a le oferi copiilor dvs. ceva de joacă. Nu uitați să adăugați cuvinte frumoase!

12. Organizator de cercei

Utilizați un cadru de tablou pentru a vă organiza și depozita cerceii. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji că îi veți pierde din nou. Aflați din următorul tutorial cum se confecționează.

13. Spațiu suplimentar de depozitare

Utilizați un cadru mai mare pentru a crea spațiu suplimentar de stocare. Vecinii dvs. vă vor admira această idee minunată!

14. Cunună cu ramă

Dacă doriți să schimbați acest sezon de vacanță, nu căutați mai departe. Adăugați o sârmă pe un cadru și apoi plasați niște decorațiuni de sezon în jurul acestuia. Adaptare minunată pentru orice sezon pe tot parcursul anului.

15. Susținerea unui ghiveci de flori

Privind pentru a aduce condiment la intrarea în casa ta? Plasați acest post de primire lângă ușa din față. Urmăriți tutorialul de aici pentru a afla cum să faceți acest lucru!

16. Suport de chei

Adăugați câteva cârlige într-un cadru mic de ramă pentru a crea un suport pentru cheie. Nu introduceți niciodată greșit cheile mașinii.:) Și ezste un loc plăcut pentru oaspeți să-și plaseze cheile când vin în vizită

17. Desert cu dragoste?
Creați o tavă de desert simplă, dar frumoasă, folosind un cadru de ramă vechi. Urmăriți tuturial de aici pentru a afla cum! Poftă bună!

18. Placă de organizare magnetică

Această placă este perfectă pentru organizarea cupoanelor, a listelor de lucru și a evenimentelor viitoare importante. Faceți click aici pentru a afla cum să faceți acest lucru!

19. Consiliul de discuții

Adăugați o placă de plută acoperită pe spatele unui cadru gol. Apoi fixați panglicile în spate pentru a păstra litere diferite sau alte mesaje. Este o simpla versiune clasică a unei case moderne.

20. Organizator de birouri

Creați acest organizator unic pentru toate uneltele de birou. Urmăriți tuturialul de aici pentru a afla cum! Colaboratorii se vor întreba de unde ai organizatorul tău!

21. Un design nou pentru rafturile și dulapurile

Puneți o ramă pe ușa dulapului exterior pentru a crea un aspect complet nou. Puteți utiliza cadre multicolore sau păstrați-le într-o temă texturată.

22. Suport de meniuri

Creați un support de meniu util pentru bucătărie, cu o ramă mare și una mai mic. Aceasta este, de asemenea, o modalitate foarte bună de prezentare a meniului dacă dețineți un restaurant.

23. Faceți o tavă pentru masă

Creați o tavă frumoasă de masă cu o ramă veche. Acest lucru va adăuga culoare în cameră și vă ajută la evidențierea altor lucruri importante. Urmăriți aici pentru a afla cum!

24. Suport pentru prosoape

Faceți un suport pentru prosoape utilizând o ramă vechi. Acesta este un raft unic de prosop, care sunt sigur că va impresiona orice vizitatori care vizitează. Aflați cum să faceți unul urmărind indicațiile de aici.

25. Aranjament floral unic

Așezați vase din cadre pentru a crea un aranjament unic de flori de perete. Faceți click aici pentru a afla cum!

26. Design unic pe perete

Aranjați și așezați cadre într-o manieră abstractă pentru a crea o artă unică. Vedeți aici cum se construiește!

27. Construiți o masă de cafea

Lipiți o ramă pe vârful unei vechi baze de lămpi pentru a crea această masă de piedestal unică, care are un aer din alte vremuri. Urmăriți tutorialul despre cum să faceți acest lucru aici.

28. Construiți un felinar original

Creați acest felinar elegant, prin lipirea împreună a 4 rame de fotografii. Urmați tutorialul video de mai jos!

29. Faceți un cadru original la pat

O ramă mare se poate dubla, de asemenea, reinterpreta și poate și așezată deasupra patului. Cu investiție modestă aveți mod simplu de a vă face patul fantezist sau puteți adăuga o atingere mai regală în funcție de preferințele dvs.

30. Suport pentru ochelari de soare

Unii ochelari de soare înșiruiți pot fii extrem de  pentru a vă păstra ochelarii de soare. Perfect pentru vara vine vremea. Puneți-l lângă ușă pentru a vă putea lua ochelarii de soare și du-te.

31. Suport pentru plante

O idee minunată de a construi o oază de verdeață în casă. Ce mod minunat de a aduce niște plante în casa ta! Află cum să le faci aici

32. Obiect de artă

Puteți pune un cadru în jurul unor obiecte naturale simple și de efect. Rezultatul va fi spectaculos de artistic. Gândiți-vă la asta dacă doriți un aspect nou și original în același timp.

33. Magneți

Păstrați fotografii frumoase pe frigiderul dvs., așezând niște magneți pe spatele ramelor. Este o modalitate simplă de a adăuga un pic de culoare frigiderului.

34. Dați unicitate oglinzii din baie!

Cu puțin efortul oglinda din baia dumneavaostră poate arăta fantastic. Un plus de artistic într-un spațiu modern.

35. Înfrumusețează-ți oglinzile cu mărgele și țesături

Posibilitățile sunt nesfârșite. Utilizați țesături, utilizați unele margele, utilizați unul sau altul. Redecorați cadrul pentru a vă redecora casa.

36. Faceți din ramele vechi organizatori de podoabe

Înlocuiți rafturile vechi cu rame. Rezultatul este un alt mod de a afișa cu mândrie bijuterii sau alte accesorii.

37. Alt model de suport de bijuterii

Puteți face dintr-o ramă veche un suport de bijuterii. Sau, puteți crea o temă rustică. Indiferent de preferințele dvs., rezultatul va fi unic.

38. Creați un design de crăciun

Vă plac sărbătorile? Căutați un cadou de ultim moment? Aceasta este o idee drăguță de decorațiune personală care poate ajuta în ambele scopuri.

39. Creați un elegant raft spa

Aduceți centrul spa în casa dumneavoastră cu această idee. Decorațiunile sunt simple și elegante. O modalitate rapidă de a-ți organiza baia.

40. Joacă șah vertical

Încercați să aduceți o altă perspectivă asupra jocului de șah, folosind un cadru vechi de tablou și transformând-o în placă de șah verticală. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a menține oaspeții ocupați în timp ce pregătiți cina.

Aceste idei sunt creative, dar simple de făcut pe cont propriu. Este o modalitate foarte bună de a economisi bani și de a reutiliza lucruri care au servit cândva altor scopuri.

sursa:https://homehacks.co/brilliant-ways-upcycle-old-picture-frames/