Câteva feluri în care țevile pvc vă pot transforma casa.Va fi de nerecunoscut!

- Advertisement -

PVC-ul este un material de constructii incredibil de versatil, care poate fi folosit pentru a crea mobilier si facilitati minunate in jurul casei dumneavoastra.

Există câteva moduri incredibile de a utiliza conductele pentru a vă face viața de zi cu zi mult mai ușoară, toate în timp ce economisiți niște bani de-a lungul drumului.

Folosiți PVC pentru a creste o mini-ferma

Există o mulțime de idei pe acest site despre agricultură / hidroponie și utilizarea PVC-ului, care sunt toate minunate. Fab Art DIY are o întreagă listă de modalități excelente de a utiliza spațiul minim pentru a crea o grădină fructuoasă! Vedețaici detalii.

- Advertisement -

Raft de cărți

Dacă aveți nevoie de un raft, aceasta este doar pentru dvs.! Simplu și adaptabil, aceasta este o modalitate ușoară de a face cu ușurință raftul visului tău. Aflați cum aici.

Tijă pentru perdele și draperii

Barele pentru draperii sunt surprinzător de costisitoare, iar dacă căutați o alternativă, conducta din PVC ar putea fi soluția pentru dvs. Nu există instrucțiuni specifice pentru acest lucru, dar verificați modul în care 7 Layer Studio au lucrat aici.

- Advertisement -

Măsuță de cafea

Acesta este cu siguranță un pic mai complex decât unele din celelalte pe listă, dar este absolut perfect pentru cei care doresc să adauge o atmosferă industrială în spațiul lor de viață. Cu lemn frumos colorat și perfect adaptat culorii și stilului cu țeavă din PVC, nimeni nu va ști cât de ieftin a fost acest lucru pentru a pune împreună. Instrucțiunile complete pot fi găsite aici.

Suporturi pentru biciclete

Dacă aveți o mulțime de copii care au nevoie de un loc pentru a-și pune bicicletele, luați în considerare acest suport pentru biciclete. Ieftin, durabil și surprinzător de puternic, acesta are tot ce aveți nevoie pentru a vă organiza bicicletele. Direcțiile pot fi găsite aici.

- Advertisement -

Lampă industrială

Inspirată de Ikea, aceasta este o metodă mai ieftină de a obține o lampă de stil industrial în casa ta. Cu o mică conductă și beton, acest lucru este perfect pentru oricine dorește să aibă o lampă de birou nouă în casa lor. Instrucțiunile pentru lampă pot fi găsite aici.

Sistem de duș ieftin

Acesta este un mod minunat de a face un duș de lux pentru aproximativ 60 de dolari. Verificați cum să faceți acest preparat ciudat aici.

Măsuță pentru copii

Simplu și ușor, acesta este garantat că este un favorit pentru părinți care caută să economisească niște bani, păstrând în același timp camera copiilor lor în stil. Instrucțiuni aici.

Suport pentru sticlele de vin

 Aceasta a fost realizată de Martha Stewart și de echipa ei incredibilă. Din nou, acest lucru este un pic mai complex, dar cu o bandă și ceva acetonă, aceasta ar putea fi în casa ta! Consultați instrucțiunile complete aici.

sursa: Home Hacks