Căţel abandonat locuiește într-o cutie de încălțăminte de luni de zile. De ce nu l-a ajutat nimeni până acum?

- Advertisement -

În mod tragic, multe animal de companie sunt abandonate de proprietarii lor. Același lucru sa întâmplat și cu acest câine drăguț, care a fost părăsit în urmă cu aproape o jumătate de an și a fost forțat să trăiască pe străzi.

Cineva observase că câinele sa refugiat într-o cutie de încălțăminte veche doar pentru a găsi un loc oarecum mai cald ca să doarmă.

Era clar că câinele era foarte disperat și avea nevoie urgentă de ajutor.

- Advertisement -

Din fericire, proprietarii casei nu au avut nicio problema cu faptul ca animalul trăia acolo. De fapt, ei au fost mai mult decât bucuroși să-i ofere hrana în fiecare zi, ca să nu moară de foame.

Cu toate acestea, a fost clar că acest pui avea nevoie de mai mult.

Un trecător a observat că Chihuahua-ul dormea în cutia de pantofi și a anunțat organizațiile care se ocupă de astfel de cazuri pentru al salva.

“Bună, doar mă întreb dacă ai putea ajuta un câine vagabond. E o femelă cu trei picioare. Ea trăiește în fața unei case de vreo cinci luni. Am crezut că aparține proprietarilor, însă i-am întrebat și ei au spus nu “, scrie în mesaj.

- Advertisement -

Imediat, cele două organizații de salvare și-au unit forțele pentru o operațiune de salvare. Într-o zi ploioasă, salvatorul Eldad Hagar și colegul său Loreta Frankonyte au decis să ajute și să salveze acest pui adorabil.

A durat ceva timp pana când câinele s-a obișnuit cu ei și cu lesa dar după ceva vreme s-a calmat.

Era clar că cățelușul era îngrijorat și înspăimântat, dar, din moment ce era foarte slabă, nu a oferit multă rezistență. De asemenea, se pare că femela și-a dat seama că salvatorii i-au dorit doar binele.

- Advertisement -

După ce a primit o îngrijire medicală foarte necesară, au continuat să-i găsească o casa și un stăpân care s-o îngrijească.

Primul lucru pe care l-au făcut salvatorii a fost să ii ofere câinelui, pe nume Princess o baie bine meritată. După acea salvatorii de animale au dus-o direct la un veterinar.

Princess nu se simțea prea bine și a avut nevoie de tratament medical imediat și chiar a fost spitalizată pentru câteva săptămâni, deoarece condiția ei era atât de gravă.

Din fericire, salvatorii de animale nu au lăsat-o niciodată singură, iar Princess s-a simțit în sfârșit iubită din nou.

Și, în ciuda faptului că are doar trei picioare, Princess ne arată cu siguranță că are o grămadă de energie și este plina de viață.

În acele din urma și-a găsit un stăpân care i-a oferit un adăpost călduros.

sursa: Animal Channel