Casă unică facută din containere cu un dormitor frumos.Aruncați o privire!

- Advertisement -

Folosind două containere de transport maritim, compania canadiană Les Collections Dubreuil Inc. a creat o casă incredibil de unică numită La Maison Conteneur I (The Container Home 1). De fapt, este atât de unic încât compania a câștigat destul de reputația pentru crearea unui astfel de design minunat și bine gândit.

Stabilite unul peste celălalt într-o manieră perpendiculară, această frumoasă casă de transport maritim, situată în Quebec, are o suprafață de 178 de metri pătrați și are 3 dormitoare și 2.5 băi.

Exteriorul casei uimitoare prezintă lemn natural cu grinzi industriale negre, creând un contrast superb. Podelele până la tavan și ferestrele supradimensionate pot fi găsite în întreaga casă și există chiar o punte pe acoperiș.

Camera de zi este simplă, elegantă și luminoasă

- Advertisement -

Deși spațiul are o senzație industrială, este încă primitoare și confortabilă. Camera de zi are o canapea extensibilă mare și o masă de cafea din metal. Întreaga casă are tavane de 9 picioare, lemn recuperat și pereți metalici expuși din containerul de expediere. Pictura albului din metal face ca camera să se simtă deschisă și ușoară.

Bucătăria expansivă este potrivită pentru un bucătar gourmet

Puteți să credeți că această bucătărie se află într-un container de transport maritim care a ținut o dată încărcătura? Bucătăria are un cuptor și o gamă largă de oțel inoxidabil, frigider, chiuvetă și insulă centrală. Cabinetul neagru se potrivește cu grinzile din exteriorul casei și o ușă mare de hambar din lemn ascunde o cămară.

Planul deschis planșeu curge de la bucătărie până la zona de luat masa

- Advertisement -

O masă mare are până la zece oaspeți, excelentă pentru petreceri de cină cu prietenii și familia. Masa superbă de lemn este așezată sub strălucirea caldă a corpurilor de iluminat moderne, iar bancheta încorporată este o caracteristică unică de economisire a spațiului.

Baia pe jumătate are o toaletă și o chiuvetă metalică industrială

Există o scară care duce de la etajul principal, până la subsol și până la etajul al doilea

Scara spiralată este o atingere frumoasă și arată perfect atunci când este completată cu zidul de cărămidă expus faux și peretele de lemn care a fost realizat manual de un artist local. Pe măsură ce vă îndrepți sus, puteți vedea detaliile piesei de artă de 5,5 metri.

- Advertisement -

Dormitorul principal este de departe una dintre cele mai impresionante camere din casă

O ușă de garaj se deschide până la puntea din lemn de pe acoperiș

Imaginați-vă că luați o baie relaxantă în cadă într-o zi însorită cu ușa de garaj deschisă, sau poate o noapte caldă de vară, unde puteți să savurați liniștea și liniștea. Puntea expansivă are și un duș în aer liber.

Dușul este plin cu plăci de faianță albastre

Acest duș are un cap de duș reglabil înălțime și un raft încorporat pentru șampoane și sticle de spălare a corpului. Există, de asemenea, o vanitate turcoaz vintage cu chiuveta ceramică alb și o lucrare de culoare, care adaugă strălucire în cameră.

Un al doilea dormitor servește drept un loc de lectură și o zonă de joacă

Ne îndreaptăm spre subsol pentru a găsi camera media și biroul

Relaxați-vă în timp ce urmăriți filmul dvs. preferat în camera de relaxare. Există o canapea, care oferă un loc potrivit pentru oaspeți să doarmă.

Vedeți mai multe proiecte de către aceeași companie de construcții pe website-ul lor.

sursa: Home Hacks