Casă istorică englezească, mică şi romantică în acelaşi timp. Nu are acum să nu îți placă!

- Advertisement -

Pregătiți-vă pentru a călătorie într-una dintre cele mai îngăduitoare, fermecătoare și romantice case pe care le-ați văzut vreodată. Situată în The Cotswolds, Marea Britanie, acestă minunată locuință a fost numită “Little Scarlet.”

sursă imagine: Unique Homestays

“Această casă istorică cu locația în Burford vă va face cu siguranță inima sa bată în dată ce intrati înăuntru şi simțiți atmosfera magică”, spune Homestays Unique pe website-ul lor.

Având trei etaje înălțime, mica locuință aparține unui rând de case istorice și a fost complet renovată în interior.

- Advertisement -

sursă imagine: Unique Homestays

Dacă sunteți în căutarea de a experimenta Anglia în cea mai adevărată formă, să stați la Little Scarlet prin Unique Homestays este o idee perfectă. Petreceți-vă zilele explorând străzile pietruite din Burford, mâncați la multe dintre cafenelele locale, apoi reveniți pentru a vă relaxa în această retragere romantică uimitoare.

În interior, casa are un interior tradițional englezesc, cu un decor simplu, cu culori pitorești.

sursă imagine: Unique Homestays

- Advertisement -

Situat la primul etaj al lui Little Scarlet, veți găsi livingul primitoar și cald. Dispunând de o canapea confortabilă lungă, fotoliu și masă de cafea. Piesele din structura istorică a locuinței rămân în continuare, precum grinzile de lemn și piatra naturală de pe pereți.

După ce treceți prin de camera de zi dați de o bucătărie luminoasa cu mobilier verde și blaturi din lemn natural.

sursă imagine: Unique Homestays

Deși majoritatea oaspeților stau doar pentru un week-end, bucătăria este pe deplin dotată cu tot ce aveți nevoie pentru a găti o masă delicioasă. Există o mulțime de spațiu pentru prepararea alimentelor, o chiuvetă și un aragaz cu cuptor.

- Advertisement -

Little Scarlet are două locuri de luat masa. Primul se află chiar lângă bucătărie.

sursă imagine: Unique Homestays

Dacă vremea engleză este puțin urâtă, vă puteți bucura de ceașcă de ceai de dimineață și un mic dejun la masa de lemn de epocă cu scaune antice. Operele de artă unice sunt situate mai sus, oferind un început de conversație excelent.

A doua dintre cele două zone de luat masa este situată într-o curte privată absolut de vis.

sursă imagine: Unique Homestays

“Curtea acoperită cu aranjare mică a casei este drăguță și divină în același timp. Aranjat în fața ușii franțuzești a bucătăriei, acesta este locul perfect pentru iubitorii de weekend care se pot bucura de un pahar de vin dintr-o selecție a celor mai bune produse locale de artizanat”, spun cei de la Unique Homestays.

Pe departe cea mai impresionanta camera din casa este baia de sus.

sursă imagine: Unique Homestays

“Ocupând întregul etaj, în mijlocul băii se găsesc doua cade roșii.Aici oaspeți se pot relaxa într-o baie cu spuma în timp ce savurează șampania locală”

sursă imagine: Unique Homestays

Baia are două căzi, chiuvete, un încălzitor pentru prosoape și un șemineu mare pentru arderea lemnului. Deși nu există cabină de duș, una dintre cade are un duș de mână.

“Dormitorul romantic, cu paturi supra înălțate, stau în vârful casei, ca un secret bine păstrat”, afirmă cei de la Unique Homestays.

sursă imagine: Unique Homestays

Imaginați-vă odihnindu-vă în acest pat confortabil, elegant, de dimensiuni regești, cu ferestrele deschise, lăsând sa intre briza rece. De asemenea, în această cameră se găsesc grinzi originale din lemn, situate la ultimul etaj al clădirii.

Va pregătiți sa faceți o excursie în Anglia? De ce sa nu veniți la Little Scarlet?

sursa: Home Hacks