Băiețelul îmbrățișează spontan polițistul după ce familia sa nevoiașă primește un coș cu alimente de bază

Știrile inspiraționale trebuie împărtășite pentru ca oamenii să-și dea seama că încă se întâmplă lucruri bune în întreaga lume, cum ar fi acest caz din Itaquaquecetuba, Greater São Paulo. Totul a început când ofițerii de poliție din Batalionul 35 al orașului au făcut donații în cartierul periferic „Chácara Dona Escolástica”.

- Advertisement -

Rodrigo Paiva Galvão de França, locotenent responsabil cu comunicarea socială, a spus că, atunci când a livrat un coș de bază unei femei, fiul cel mic, care a văzut totul prin poartă, s-a apropiat de unul dintre prim-ministri și i-a dat o îmbrățișare mare pentru a-i mulțumi.

„Copilul a venit spontan și a îmbrățișat piciorul polițistului. Copiii sunt atrasi de uniformele Poliției Militare și de vehicule „, a spus locotenentul Galvão, care a adăugat: ” Am obținut donații de la oamenii de afacere din oraș și le-am distribuit în comunități nefavorabile. Facem această muncă de la începutul pandemiei ” .

Ofițerul de poliție privilegiat, care a primit îmbrățișarea afectuoasă, a fost Jhonatan Silva Vasconcelos: „Rămânem cu acel sentiment de împlinire, în principal pentru că suntem în prima linie. Suntem acolo pentru a încuraja, nu numai din cauza securității publice. Suntem prezența statului în comunitate ”, a spus el.

Cel care a facut poza a fost Diego Juan, un fotograf care însoțește întotdeauna poliția militară la evenimentele din tot orașul, dar chiar și el a fost emoționat de atitudinea copilului: „Această fotografie simbolizează ceea ce face statul zilnic. Am reușit să surprind încă unul dintre aceste momente ” , a încheiat el.

- Advertisement -
- Advertisement -