Băiețelul doarme în fiecare noapte alături de câinele său

- Advertisement -

Știm că animalele de companie sunt adevărați îngeri în viața oamenilor, mai ales când există un copil acasă. Animalele creează o legătură perfectă cu cei mici și creează scene distractive, dar și foarte drăguțe și captivante.

Când Paige Knudtson a aflat că este însărcinată cu Finn, ea a adoptat prompt un cățeluș pentru ca amândoi să crească împreună, și așa este.

Brutus (câinele) este doar un ursuleț mare de pluș ”, a spus ea, dezvăluind, de asemenea, că uriașul blând iubește mângâierile și tinde să se ghemuiască cu toată lumea.

- Advertisement -

Fiind născut cu o problemă gravă a inimii, bebelușul s-a confruntat deja cu o serie de proceduri medicale.

Am fost foarte norocoși să aflăm asta înainte de nașterea lui, altfel nu ar fi aici cu noi astăzi ”, a spus mama, încântată să-și amintească fiecare detaliu al tratamentului.

- Advertisement -

Când am ajuns acasă, era ca și cum Brutus știa că Finn are nevoie de monitorizare suplimentară și de atunci i-a fost alături ”, a spus Paige.

Lui Finn îi place să doarmă în patul câinelui, lângă Brutus, deși își petrec noaptea în aceeași cameră.

Brutus se ghemuiește adesea oriunde stă Finn și îl urmărește din cameră în cameră . Dacă Finn este bolnav, Brutus știe asta și stă non stop lângă el sau își pune capul pe pieptul lui Finn . ”