Băiatul adoptă o pisică cu aceleași condiții genetice rara că și el. O poveste emoționantă!

- Advertisement -

Credeți în suflete pereche? După ce veți citit această poveste – ați putea.

Un băiețel pe nume Madden sa născut cu o heterocromie completă.

“Heterocromia este atunci când o parte a irisului are cel puțin două culori. Heterocromia  completă, în cazul în care ochii sunt culori complet diferite, este destul de rară, existând în mai puțin de 1% din populație. Asta, plus buzele deranjante este excepțional de rar “, a spus Christina Humphreys, mama lui Madden.

Condițiile lui Madden l-au lăsat cu caracteristici unice prin care mulți copii de la școală s-au luat de el. Nu avea idee că era pe punctul de a întâlni o pisică care să schimbe totul.

- Advertisement -

Cum au fost Christina și Madden atât de siguri că această pisicuță trebuia să fie a lor? Pentru că și el sa născut cu o buză despicată și heterocromie. Șansele celor doi care se întâlnesc vreodată trebuie să fie aproape imposibile.

“Au fost destinați să fie cei mai buni prieteni”.

Familia Oklahoma a primit ajutor din partea prietenilor și a familiei pentru a le finanța drumul până la casa pisicii din Minnesota. Ei erau dispuși să meargă o distanță mare pentru a adopta un astfel de animal de companie perfect.

“De obicei nu suntem oameni spontani, dar știam că trebuie sa adoptăm această pisicuță. Moon, pisicuță și Madden sunt tovarășii perfecți unul pentru celălalt “, a continuat ea.

Christina este absolut sigur că soarta este cea care i-a adus pe Madden și Moon împreună.

- Advertisement -

Mama sa iubitoare spune că nu există altă explicație decât soarta cu privire la ceea ce i-a adus împreună. Erau atât de departe unul de celălalt și condițiile lor erau atât de rare.

Din moment ce Madden și Moon s-au găsit unul pe celalalt, internetul sa îndrăgostit complet de ei și de povestea lor incredibilă.

Acum că Madden o are pe Luna, el își dă seama cât de special este într-adevăr, iar acum știe că ceea ce au ei este minunat și foarte rar.

sursa: Animal Channel