Băiatul adoptă o pisică cu aceleași condiții genetice rara că și el. O poveste emoționantă!

- Advertisement -

Credeți în suflete pereche? După ce veți citit această poveste – ați putea.

Un băiețel pe nume Madden sa născut cu o heterocromie completă.

„Heterocromia este atunci când o parte a irisului are cel puțin două culori. Heterocromia  completă, în cazul în care ochii sunt culori complet diferite, este destul de rară, existând în mai puțin de 1% din populație. Asta, plus buzele deranjante este excepțional de rar „, a spus Christina Humphreys, mama lui Madden.

Condițiile lui Madden l-au lăsat cu caracteristici unice prin care mulți copii de la școală s-au luat de el. Nu avea idee că era pe punctul de a întâlni o pisică care să schimbe totul.

- Advertisement -

Cum au fost Christina și Madden atât de siguri că această pisicuță trebuia să fie a lor? Pentru că și el sa născut cu o buză despicată și heterocromie. Șansele celor doi care se întâlnesc vreodată trebuie să fie aproape imposibile.

„Au fost destinați să fie cei mai buni prieteni”.

Familia Oklahoma a primit ajutor din partea prietenilor și a familiei pentru a le finanța drumul până la casa pisicii din Minnesota. Ei erau dispuși să meargă o distanță mare pentru a adopta un astfel de animal de companie perfect.

- Advertisement -

„De obicei nu suntem oameni spontani, dar știam că trebuie sa adoptăm această pisicuță. Moon, pisicuță și Madden sunt tovarășii perfecți unul pentru celălalt „, a continuat ea.

Christina este absolut sigur că soarta este cea care i-a adus pe Madden și Moon împreună.

Mama sa iubitoare spune că nu există altă explicație decât soarta cu privire la ceea ce i-a adus împreună. Erau atât de departe unul de celălalt și condițiile lor erau atât de rare.

- Advertisement -

Din moment ce Madden și Moon s-au găsit unul pe celalalt, internetul sa îndrăgostit complet de ei și de povestea lor incredibilă.

Acum că Madden o are pe Luna, el își dă seama cât de special este într-adevăr, iar acum știe că ceea ce au ei este minunat și foarte rar.

sursa: Animal Channel