Aruncă o privire la cum arată cea mai frumoasă casă mobilă din lume

- Advertisement -

În zilele noastre, se pare că fiecare casă mică pe care o întâlnim este mai impresionantă decât cea care urmează. „Viața mică” câștigă popularitate, determinând mici designeri de case să devină din ce în ce mai creativi atunci când vine vorba de a face un spațiu de locuit funcțional sub 45 de metri pătrați.

Designerul Matt Impola, impreună cu Handcrafted Movement, a creat această casă adorabilă de 23 de metri pătrați.


Proiectul lui Matthew a fost demarat într-un efort de „a juca un rol în renașterea ingeniozității și calității americane în procesul de fabricație”. A ajuns să-i ia în jur de 700 de ore și în jur de 10 luni pentru a construi casa.

Intrând în acasă, nu ai fi ghicit că te afli într-o casă mică pe roți. Se simte ca o evadare la țară cu puțin lux.


Ferestrele mari permit o abundență de lumină naturală în camera mare a casei, care are o bucătărie, o zonă de relaxare și o masă. Elementele de lemn refolosite în întreaga casă oferă spațiului o minunată atingere rustică.

Bucătăria complet funcțională arată ca si cum ar fi fost ruptă direct de pe paginile unei reviste.


De la zona de relaxare confortabilă, beneficiați de o vedere în bucătăria absolut uimitoare a casei și un mic loc de mese manufacturat în totalitate din lemn.

- Advertisement -

Bucătăria se mândrește cu o chiuvetă de dimensiuni mari, care se află pe partea de sus a recipientului de gunoi, o sobă de dimensiuni mari cu cuptor, blaturi de măcelărie și un frigider cu două uși. Există, de asemenea, depozitare suplimentară sub scări.

Minunatele scări cu două tonuri duc la locul de dormit a casei.


Detaliile din această casă de 23 de metri pătrați sunt ceea ce o face atât de impresionantă. Rafturile din lemn realizate manual se potrivesc aceluiași lemn folosit pentru construcția mansardei.

Doriți ca oaspeții să petreacă o noaptea? Nici o problemă! Canapeaua se transformă într-un pat de oaspeți.


Mobila cu multiplă funcționalitate este absolut esențială atunci când locuiești într-o casă mică. O canapea care se transformă într-un pat este o modalitate excelentă de a economisi spațiu, fără a fi nevoie să schimbi designul sau luxul. Alte opțiuni minunate de economisire a spațiului sunt birourile sau mesele care se îndoaie în sus și în jos, paturile și mobilierul modular.

- Advertisement -

Credeți sau nu, casa de 23 de metri pătrați are o baie de dimensiuni complete.


Într-un colț al casei veți găsi o baie frumoasă și bine gândită. Dispune de un duș în picioare, de vanitate cu dulap de medicamente și de toaletă de spălare. Matthew a asigurat, de asemenea, includerea unor dulapuri suplimentare pentru depozitare.

Nu este destul spațiu pentru un șifonier? Această casă este improvizată cu depozitare ascunsă în partea de sus a scărilor.

„Există ceva magic în transformarea materiilor prime în artă funcțională. Într-o lume a producției în masă mă străduiesc să folosesc materialele naturale cât mai mult posibil. Sunt foarte interesat de a face obiecte frumoase care vor funcționa bine în lumea reală pentru anii următori „, spune Matt pe site-ul său.

sursa: Matthew Impola