Am încercat 7 trucuri populare pentru a salva pantofii , și aici sunt rezultatele

- Advertisement -

Dupa ce aruncam o privire atenta asupra hainelor noastre si a incaltarilor ne dam seama ca unele dintre ele au nevoie de putina atentie din partea noastra pentru a reveni din nou la stralucirea de alta data. Despre asta este vorba si in acest articol, despre mai multe trucuri pe care le gasim pe internet si care ne spun ca putem readuce la viata pantofii vechi. Noi am incercat mai multe trucuri si va spunem care sunt rezultatele.

Folosiți șervețele antibacteriene pentru a vă curăța încălțămintea.

Pantofii din piele pot fi spălați manual și foarte atent. După spălarea tălpii, utilizați șervețele antibacteriene și intrați în fiecare pantof bine crăpat. Vă va ajuta să ii dezinfectați înainte de a începe procesul de restaurare.

- Advertisement -

Trebuie să spun că, după ce au curățat pantofii cu șervețele, au fost chiar mai buni

Încercați să utilizați bicarbonat de sodiu pentru a face din nou încălțămintea albă.

A fost un miracol! Nu m-am așteptat la acest efect, dar chiar funcționează. Trebuie să amestecați 2 linguri de sodă normală și 1 lingură de apă. Puneți pantofii cu acest amestec folosind si frecati periuță de dinți moale și apoi ii lăsați timp de 30 de minute.

- Advertisement -

Am decis să risc și l-am lăsat timp de 2 ore. Și minute de minut pantofii deveneau din ce în ce mai albi

Folosiți hârtie igienică pentru a vă usca pantofii

După ce ați spălat încălțămintea vă puteți confrunta cu problema cum să o uscați în mod corespunzător fără pete galbene. Un bun hack poate fi să folosești ziarele . Dar am decis să merg mai departe și să folosesc hârtie igienică albă pentru că nu lasă urme de cerneală. În plus, este ușor să aduceti pantofii la forma corectă, completându-le cu hârtie.

- Advertisement -

Partile din piele intoarsa se curata cu o perie pentru a scapa de pete

Se amestecă bicarbonat de sodiu și oțet alb pentru a face talpa albă

Problema cu unii adidași este că tălpile lor sunt nervurate și toate murdăria și praful se acumulează, ceea ce face ca totul să arate galben. Pasta de dinti nu ma ajutat, deci am decis ca este cazul sa incerc altceva.
Trebuie să combinați 1 lingură de apă fierbinte, 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de oțet alb. Apoi frecati talpa cu acest amestec folosind o periuta de dinti moale si lasati timp de 15-30 min.

Folosiți unelte de lustruit pentru a scăpa de zgârieturile negre pe pantofii din piele.

Această metodă funcționează cu adevărat. Faceți-o foarte atent, astfel încât să nu spălați culoarea!

Zgârieturile negre pe pantofii dvs. pot fi îndepărtate cu ușurință prin utilizarea de acetonă . Pur și simplu umeziți un tampon de bumbac cu un dispozitiv de îndepărtare a unghiilor și apăsați cu grijă fiecare zgârietură. Nu frecați.

M-a ajutat cu o mulțime de zgârieturi mici, dar nu am putut salva complet o zonă ruptă. Dar totuși, diferența este vizibilă.

Uleiul de măsline sau de nucă de cocos vă va ajuta să recondiționați încălțămintea din piele.

Utilizați această metodă la sfârșit, după ce sa terminat curatenia pantofilor. Pantofii dvs. vor arăta strălucitori!

Umezește un prosop moale sau un tampon de bumbac cu uleiul. Am folosit ulei de nucă de cocos. Aplicați în mișcări circulare mici și frecați cu atenție pielea peste tot.

Bonus: Pregătiți-vă bine să vă restaurați încălțămintea.

Chiar înainte de restaurarea și curățarea pantofilor, pregătiți toate elementele necesare și nu uitați să utilizați mănuși pentru a nu vă deteriora pielea. Verificați încălțămintea înainte de a încerca aceste trucruri. Unii adidasi nu trebuie spălati, sau aceeași metodă poate salva pantofii din piele, dar poate deteriora pantofi din piele intoarsa.