Alegeți cel mai fericit cuplu și vă vom spune ceva despre relația dvs.

Ai auzit vreodată despre haptici? Este un tip de comunicare nonverbală prin atingere, studiată de psihologii sociali. Specialiștii spun că o mulțime de lucruri pot fi spus despre un cuplu, pur și simplu uitându-se la modul în care se comportă în atunci cand sunt impreuna fie acasa fie la o plimbare in parc. Cu totii ii vedem pe strada si desi par extrem de fericiti nu putem sa stim niciodata ce fel de cuplu sunt si cum se comporta atunci cand sunt acasa.

- Advertisement -

In acest articol va prezentam mai multe cupluri si va spunem si cum sunt ei in timpul lor petrcut impreuna si cat de bine se inteleg si cum se comporta.

Prima pereche

in acest cuplu femeia este extrem de mandra de partenerul ei si doreste sa spuna asta intregii lumi. Ea este extrem de independenta si cu siguranta stie cum sa tina de relatie. Barbatul este extrem de delicat si doreste sa lupte cat mai mult pentru aceata relatie si sa o mentina cat mai frumoasa.

Al doilea cuplu

- Advertisement -

” In spatele unui im puternic se afla o femeie si mai puternica” Pe acest lucru se bazeaza relatia voastra. Femeia este extrem de atenta la orice detaliu si isi ajuta barbatul in orice problema. Cu ajutorul ei el reuseste sa faca totul sa mearga.

Al treilea cuplu

Cu siguranta in aceasta relatie el ghideaza tot si el este stalpul cuplului. El este responsabil si decide tot ce este mai important insa ea este cea care echilibreaza lucrurile si persoana in care el isi gaseste linistea.

Al patrulea cuplu

Aceasta imbratisare sugereaza faptul ca barbatul doreste cu orice pret sa isi protejeze iubita de orice proble si sa o spijine in tot ce face. Respectul este cheia acestei relatii si cu siguranta este una de durata.

A cincea pereche

- Advertisement -

Traiti in armonie si pretuiti fiecare moment petrecut impreuna. Chiar si lucrurile care par banale pentru voi sunt frumoase pentru ca sunt facute cu persoana iubita.

Al sasea pereche

Sunteti genul de cuplu care nu isi arata dragostea in public desi va iubiti extrem de mult. Preferati sa pastrati pentru voi aceste momente si sa va bucurati doar voi de ele

Cuplul numarul 7

Sunteti genul de cuplu care are un milion de poze impreuna si care isi exprima emotiile si iubirea in public. Nu aveti nici o problem sa faceti acest lucru si niciodata nu va plictisiti cand sunteti impreuna.