Acest conac are un dormitor perfect pentru un rege şi o regină, dar asta nu e tot. Stai să vezi şi restul camerelor.

- Advertisement -

Acest conac este amplasat într-o zonă rurală, Savannah, renumită pentru eleganţa şi frumuseţea arhitecturii. Conacul victorian este emblema acestei zone, reflectând farmecul acestui oraş.
Camera de zi stabilieşte tonul splendid în care ne vom regăsi pe tot parcursul turului. Candelabru impresionant, mobilă de colecţie, iar trecerea spre camera unde se serveşte masa, face ca totul să pară spaţios.

sufra

dinindDesigur, bucătăria este cea care a fost modernizată, având acum cele mai noi dotări.

- Advertisement -

bucatarie bucataDin bucătărie, poţi ajunge foarte uşor într-o altă încăpere pentru servit masa. Aceste încăperi nu se mai construiesc astăzi, deoarce nu sunt practice, dar acestea erau specifice caselor cum este aceasta, construită în 1865.

masa

Dormitorul principal pare rupt dintr-o poveste…

master Podelele din lemn masiv, tavanul şi şemineul sunt minunate!

- Advertisement -

semineu dul

Dormitorul nu se termină aici, acesta are şi un dressing.

dres

dress

- Advertisement -

Dormitorul are şi propria baie, o baie luxoasă cu două chiuvete şi jacuzzi.

baia

bai

Conacul mai are încă trei dormitoare, la fel, fiecare cu baie proprie. Nu atât de luxoase precum cel principal, dar la fel de elegante.

tre

b

po bbDacă ieşi pe scările din spate, vei ieşi în curte, acolo unde se află un foişor şi un loc de relaxare sau servit masa.

scari

foi afaConacul reflectă frumuseţea şi eleganţa zonei, dar şi a perioadei în care a fost construit, într-un stil victorian impresionant! Conacul poate fi închirat, devenind o adevărată atracţie pentru iubitorii de frumos!

coanc

Dacă ţi-a plăcut acest conac, arată-le şi prietenilor tăi!