Acest bunic în vârstă de 86 de ani a învăţat să croşeteze pentru o cauză nobilă. Un exemplu pentru noi toţi!

- Advertisement -

Aşa arată un om cu o inima mare care vrea să ajute cum poate. Ed Mosley în vârstă de 86 de ani a învăţat să croşeteze pentru bebeluşii care s-au născut prematur. Ştim că bebeluşii născuţi premătur suntafoarte sensibili şi au nevoie de mai multă atenţie până când micuţii se dezvoltă complet.
Deşi Ed se luptă cu cancerul, asta nu l-a oprit să se ofere voluntar să îi ajute pe cei mici.A început să înveţe să croşeteze căciuli pentru a-i încălzi pe micuţi. S-a gândit că în acest mod îi poate ajuta cu adevărat cei mici şi le poate arata părinţilor că cineva este alături de ei în aceste clipe grele.

Mulţi oameni au auzit povestea lui Ed, iar acum şi ei s-au implicat să îi ajute pe cei mici.
ed2 Ed nu şi-a dat seama cât de mult va atrage atenţia cu acest act de bunătate şi tot mai mulţi oameni s-au alăturat acestei cauze. La început a lucrat singur, dar acum are multe ajutoare care s-au oferit să îşi petreacă timpul pentru a-i ajuta pe cei mici.

Un gest care pare atât de mic, dar înseamnă foarte mult pentru aceste familii. Aceste căciuliţe nu îi ajută doar pe cei mici, ci îi ajută şi pe părinţii lor care realiează că sunt oameni în jurul lor care îi ajută. Totul a plecat de la gestul făcut de Ed.