Această mică cabană de plajă are doar 330 metri pătrați, dar este mai spațioasă decât vă puteți imagina!

- Advertisement -

Dacă faceți o excursie în Insula Camano din statul Washington, veți fi fermecat de liniște, natură și veți descoperi locul perfect pentru a vă elibera de stres. Acest loc perfect există și este o cabana adorabilă pe plajă.

Situată la doar o oră distanță de Seattle, în Puget Sound, această cabană, incredibil de frumoasă, pare a fi soluția ideală pentru acest lucru.

Construită în 1940 ca o cabină de pescuit, această locație este acum o casă de vacanță. Aceasta oferă oaspeților priveliști uimitoare ale oceanului chiar din fața ușii din spate și o mulțime de posibilități de acces la vizitarea faunei sălbatice, drumeții și toate activitățile în aer liber pe care Northwest Pacific le oferă.

- Advertisement -

Având în vedere că această căsuță este de doar 330 metri pătrați, „camera mare” servește atât ca spațiu de locuit, cât și ca bucătărie, sală de mese sau dormitor.

Cabana a fost complet renovată în 2007 și a fost îmbunătățită cu pardoseală laminată, aparate din oțel inoxidabil și un tavan de grinzi cu candelabru original.

Bucătăria este dotată cu aparatură de dimensiuni mari, inclusiv cu o mașină de spălat vase, care este o raritate în casele mici.

- Advertisement -

Grinzile albe în combinație cu vopseaua albastru-deschis de pe pereți sunt perfecte pentru această căsuță. Ușile franceze mari deschid întregul spațiu până la terasa exterioară și se poate simți din plin aerul proaspăt al oceanului.

După cum se poate observa, dormitorul deține un spațiul de stocare original sub pat și frumoase plafoane boltite din grinzi albe.

- Advertisement -

Dormitorul cabanei are, de asemenea, uși franceze care leagă interior de exterior. Imaginați-vă că vă treziți la privirile cu apă și cântecul păsărilor dimineața! Absolut minunat!

Lângă dormitor se află și o baie spațioasă cu cadă cu hidromasaj.

E greu de crezut că o cabană mică poate avea așa o baie luxoasă. E locul ideal pentru un pahar de vin și o baie în cada după o zi lungă de drumeții și explorare în pădure.

Dacă interiorul acestei fermecătoare cabane de plajă vi s-a părut impresionant, priviți imensa terasa din spate! Incredibil de frumoasă!

Când soarele strălucește, puteți savura frumusețea naturii de pe această terasă imensă. Puteți beneficia, de asemenea, de un foc de artificii în nopțile senine și un grătar la lumina lunii.

Cu astfel de priveliști este imposibil să-ți dorești să te întorci acasă!

sursa:https://homehacks.co/tiny-puget-sound-beach-cottage/