Această casă pare îngustă de afară, dar în interior nu este deloc aşa. Un proiect unic în lume!

- Advertisement -

Se spune că nu ar trebui niciodată să judeci o carte după coperta sa. Este și cazul acestei case unice. Veți vedea că această casa are ceva special. Ea este situată în Japonia, design-ul său fiind unul foarte atragător și cu siguranță vă va plăcea. Veți constata că această casă este specială din multe puncte de vedere. Ea are un design unic, dar lucrul care o face să iasă în evidență cel mai mult îl constă spațiul din interiorul acesteia care e unul mult mai larg decât v-aţi fi aşteptat.

Casa a fost realizată de o echipă de arhitecți pricepuți. Ea are o forma triunghiulară, fiind situată între un râu și un drum.

- Advertisement -

Cu toate că pare minisculă din afară, lucrurile se schimbă foarte mult atunci când intrați înăuntru, ea fiind foafrte spațioasă.

Această casă are doua etaje, ea având un dormitor la primul etaj, precum și o bucătărie și un living la etajul al doilea.

- Advertisement -

A fost decorată astfel încât să pară foarte spațioasa, iar din ce ați constatat probabil că v-ați făcut deja o părere bună despre ea.

Cine nu şi-ar dori să locuiască într-o asemenea casă?

- Advertisement -

sursa: Pulptastic