9 metode efective de a scapă de semnele de naştere.Folosiți-le cu încredere!

- Advertisement -

Semnele de pe piele pot fi inofensive și cauza lor este destul de naturală. Ele se formează oriunde pe corp, dar pot deveni uneori negre și stafidite dacă alimentarea cu sânge este întreruptă. Se pot dezvolta în zone nedorite sau chiar devin canceroase. Folosiți aceste nouă modalități pentru a le elimina eficient.

Mergeți la doctor

Începeți prin a vizita medicul dacă aveți semne de naştere. După examinare, medicul ar putea determina efectuarea unei biopsii pe zona de etichetare a pielii pentru a se asigura că eticheta pielii nu este canceroasă. În plus, medicul poate elimina cu ușurință semnele în birou dacă doriți, salvându-vă de la a vă face treaba singur.

Utilizați ulei din arbore de ceai

- Advertisement -

Uleiul de arbore de ceai, un antifungic natural, antiviral și antimicrobian atunci când este nediluat ajută și la îndepărtarea semnelor de naștere. Pentru a aplica, curățați zona, plasați trei picături de ulei de arbore de ceai într-o minge de bumbac și masați-o ușor în piele în zona semnelor. Faceți acest lucru de trei până la patru ori pe zi până când sunt eliminate.

Folosiți suc de lămâie

Bogat în acid citric, sucul de lămâie face o modalitate foarte naturală de a elimina semnele de naștere. Curățați zona din jurul etichetei de piele și aplicați o lămâie proaspătă în stare proaspătă, folosind o minge de bumbac. Faceți acest lucru de două până la trei ori pe zi timp de câteva săptămâni și ar trebui să observați că semnul începe să se descompună lent.

Folosiți usturoi

- Advertisement -

Zdrobiți două-trei cuișoare proaspete de usturoi într-o pastă. Cu ajutorul unei bile de bumbac, aplicați pasta pe piele în zona afectată. Acoperiți cu un bandaj și lăsați usturoiul peste noapte. Repetați acest proces timp de două până la trei nopți. Chiar dacă nu are un miros plăcut, usturoiul ar trebui să înceapă să vă liniștească pielea în doar câteva zile.

Folosiți coji de banane

Coji de banane sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a elimina semnele de naștere. Acoperiți eticheta cutanată cu o mică bucată de coajă de banană, cu fața albă în jos și acoperiți-o cu un bandaj peste noapte. Repetați această procedură până când eticheta pielii cade. În plus față de semnele de naștere cutanate, coji de banane sunt, de asemenea, un remediu eficient pentru negi.

Utilizați iod

- Advertisement -

Aplicarea iodului pe un semn al pielii poate descompune celulele pielii în jurul lui, facilitând astfel îndepărtarea acesteia. Pentru a proteja pielea înconjurătoare, utilizați ulei de nucă de cocos direct în jurul etichetei de piele. Aplicați câteva picături de iod utilizând un vârf Q, repetând de două ori pe zi, până când semnul dispare.

Utilizați gel de Aloe Vera

Aloe vera, cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare a rănilor și antioxidant, este un tratament afectiv pentru semnele de naştere. În plus, poate ajuta pielea să se vindece mai repede, odată ce eticheta cutanată este îndepărtată. Doar masați sucul sau gelul aloe vera în piele de două până la trei ori pe zi.

Utilizați Oregano și Ulei de Cocos

O combinație de oregano și ulei de nucă de cocos este un remediu excelent pentru eliminarea semnele de naştere. Se amestecă două până la trei picături de oregano cu patru până la cinci picături de ulei de nucă de cocos. Aplicați pe eticheta cutanată utilizând o bilă de bumbac, repetând de două până la trei ori pe zi. În cele din urmă, semnele de naştere ar trebui să se întunece, să se usuce și să cadă.

Utilizați oțet de cidru de mere

Natura acidă a oțetului de cidru de mere face din acesta un bun remediu natural pentru îndepărtarea semnelor de naştere. Îndepărtați o minge de bumbac în oțetul de cidru de mere. Aplicați bilele de bumbac pe piele, asigurați-le cu un bandaj și lăsați-le peste noapte. Repetați acest proces în fiecare zi până când semnul cade.

sursa: Home Hacks