9 semne care ne indica ca o persoana ne place chiar daca nu credem acest lucru

Daca ne dorim sa aflam daca o persoana ne place, nu trebuie sa o intrebam acest lucru. Este suficient să acordam o atenție mai mare limbajului corporal al acestei persoane. Gesturile lor ne pot dezvălui multe lucruri.

- Advertisement -

In acest articol va prezentam o serie de lucruri care ne indica ca o persoana ne place chiar daca nu credem acest lucru.

1. Dacă o persoană încearcă să înlăture toate obiectele care sunt situate fizic între voi, vă place.

Când comunicăm cu o persoană care ne place, încercăm să eliminăm toate barierele fizice dintre noi. Și funcționează si invers. În acest caz, barierele pot însemna diferite obiecte precum căni, farfurii, pungi și perne.

De exemplu, dacă o persoană își pune paharul între voi, probabil nu există romantism sau prietenie în relația voastră. Sau, dacă o femeie își ține geanta în fața ei atunci când vorbește cu un bărbat, cel mai probabil nu va deveni mai apropiata de el.

2. Spațiul personal este sacru pentru fiecare persoană. Iar oamenii care se apropie de noi, vor să fie plăcuți de noi.

- Advertisement -

Subconștient, oamenii vor să fie mai apropiați fizic de oamenii pe care ii plac și să-și păstreze distanța față de cei pe care nu ii plac. Acest tipar de comportament este conectat la nevoia de a ne proteja teritoriul personal de „prădători”.

Semnele precum înclinarea capului spre o persoană sau mișcarea corpului spre fața lor indică faptul că această persoană nu este indiferentă față de persoana cu care vorbește.

3. Când vorbești cu cineva, privește picioarele acestei persoane. Direcția in care sunt indrepatate poate dezvalui multe lucruri

Unul dintre semnele sigure , când vine vorba de limbajul corpului, este direcția in care picioarele sunt îndreptate. Dacă o persoană vorbește cu altcineva, dar picioarele sunt îndreptate spre tine, vor înconștient să-ți atragă atenția. Este interesant faptul că acest semn apare de obicei mai întâi – la început, o persoană își îndreaptă picioarele către persoana care îi place, și abia apoi arată toate celelalte semne de simpatie.

4. Sprancenele ridicate nu indică doar uimirea.

Când salutați o persoană care vă place, ele ridică involuntar sprâncenele. Cu cât vă place mai mult, cu atat sprâncenele vor fi mai ridicate. Dar acest gest este greu de perceput și poate fi ușor trecut cu vederea.

5. Dacă cineva de lângă tine își ține spatele exagerat de drept, această persoană ar putea încerca să-ți atragă atenția.

- Advertisement -

Când bărbații vorbesc cu o femeie pe care o plac, ei tind să -și păstreze în mod inconștient spatele drept. În felul acesta, o persoană își manifestă toate trăsăturile puternice și devine un pic mai înaltă. Dar la prima vedere, poate părea că încearcă să se distanțeze de tine.

6. Când cineva nu va complimenteaza mereu

Mulți oameni nu fac prea multe complmente dintr-un simplu motiv: Ei cred că sunteți atât de perfecți încât nu trebuie să vă reamintească asta.

Dar când îți oferă un compliment, se simte forțat și chiar nesimțit. O persoană crede că știi că arăți bine, așa că se simte inconfortabil spunând tot felul de prostii.

7. Când mergeți cu cineva, acordați atenție poziției acelei persoane în jurul vostru.

Dacă o persoană merge în fața ta, din punct de vedere psihologic înseamnă ca nu este foarte interesat de tine. Dacă o persoană umblă în spatele tău, ar putea să te placă. Dar dacă merg pe lângă tine și menține același ritm, acesta este un semn sigur că te place.

8. Atenție la cât de des clipește o persoană.

Atunci când unei persoane nu îi place de cineva cu care vorbește va închide ochii în mod inconștient. Pleoapele acționează ca un fel de barieră care ajută la blocarea acestei persoane.

9. De obicei, bărbații încearcă să pară invulnerabili în fața femeii pe care o plac. Dar poziția mainii poate dezvalui alte lucruri

Este probabil ca bărbații să își arate vulnerabilitățile în fața femeii pe care o plac. Unul dintre modurile de a-și demonstra subtil vulnerabilitățile este de a menține mâinile pe șolduri. Această poziție poate părea arogantă și chiar amenințătoare, dar de obicei înseamnă un singur lucru – cineva încearcă involuntar să arate că e deschis si dornic de discutie.