9 actori ale caror personaje fac acelasi lucru in aproape toate filmele in care joaca

- Advertisement -

Oamenii atenți au observat deja că, în unele filme, aceiași actori fac aceleași lucruri sau folosesc elemente de recuzită similare. Deci, dacă un actor face același lucru de două ori, este doar „lucrarea lor de semnătură” sau este o lipsă de idei și imaginație atât din partea regizorilor, cât și a celorlalți creatori?

Angelina Jolie si armele

Pentru a se pregăti pentru rolul din Lara Croft: Tomb Raider , Angelina Jolie a luat lecții de yoga și kickboxing. Ea a fost învățată să se ocupe de arme de către un tutore din Forțele Armate ale Marii Britanii. Mai târziu, a folosit aceste abilități în mai multe filme.

- Advertisement -

Abdomenul lui Matthew McConaughey

La începutul carierei sale de actorie, Matthew McConaughey a jucat în principal în comedii și filme romantice. Și s-a întâmplat că a trebuit să fie fără tricou în multe filme. Și chiar și acum, când face filme mai serioase, el își arată în continuare patratelele din când în când.

Cameron Diaz în lenjerie intima

- Advertisement -

Cameron Diaz nu a fost niciodată tipa timida. În mai multe filme, o puteți vedea în lenjeria intima. Ei nu i-a fost rușine sa-si arate corpul la vârsta de 20 de ani și nici acum nu ii este la vârsta de 42 de ani.

Spagatul lui Jean-Claude Van Damme

- Advertisement -

Există doar câteva filme în filmografia lui Jean-Claude Van Damme, unde nu și-a demonstrat abilitatile sportive. Este mișcarea mărcii sale comerciale. Chiar și acum, la vârsta de 58 de ani, el este în formă fizică buna și încă mai face filme de acțiune.

Ryan Gosling si o țigară

Actorul canadian Ryan Gosling (care este iubit de o multime de femei) are si obiceiuri proaste. În multe filme, puteți vedea că personajele pe care le portretizeaza fumează foarte mult.

Drew Barrymore si un telefon

Scream este probabil cel mai faimos film în care o puteți vedea pe Drew Barrymore cu un telefon. Dar dacă numărați numărul de secvente din filme în care actrița vorbește la telefon, câștigătorul ar fi filmul ” Merge la distanță” . Lui Barrymore îi place să vorbească la telefon.

Maioul alb al lui Edward Norton

Cei mai atenți au observat că, dintr-un motiv oarecare, Edward Norton deseori poartă pe ecran un maiou alb. Nu se știe de ce face asta. Cu toate acestea, acum că știți, puteți viziona filmele preferate cu Edward și încercați să găsiți maioul. Apare in cel puțin 6 dintre filmele sale, voi câte puteți găsi?

Jennifer Aniston si privirea ei uimita

Jennifer Aniston arata foarte bine si este o femeie minunata. Dar, uneori, poate fi greu să iti iei privirea de la ochii ei.

Zgarieturile lui Tom Cruise

Rolul lui Tom Cruise se pretează la faptul că fața lui va fi afectată după toate aventurile personajului său. Dar spectatorii atenți au început să observe un lucru ciudat: tăieturile sunt întotdeauna în aceleași locuri. De cele mai multe ori, obrazul drept și nasul lui sunt rănite. Partea stângă a feței sale este întotdeauna intactă.