8 Povestiri care dovedesc că viața este mai bună cu un simț al umorului dezvoltat

- Advertisement -

Oamenii cu simț al umorului dezvoltat trăiesc vieți mai fericite. Dacă tratați situații dificile cu umor sau faceți mici glume pe seama lor, veți avea mereu o dispozitie bună.

Am adunat 8 povestiri cu glume îndrăznețe care vă vor imbunatati ziua.

1. Prietena mea s-a casatorit datorita umorului. Ea are sani foarte mici și isi baga tampoane in sutiene sa para ca are sanii mai mari. Într-o zi am mers la plajă. Își desfăcu prosopul cu o mișcare plăcută. În același moment, sutienul a căzut împreună cu sânii falsi. Ea spuse: – Jeez, vino repede! Mi-a zburatt vantul sutienul cu tot cu sânii mei! “Tipul care stătea lângă noi a râs pana nu a mai putut. El a cerut-o in casatorie o lună mai târziu.

2. Am cumpărat hârtie comestibilă pentru restaurantul la care am lucrat. Am adus mai multe coli acasă. Soția mea a venit acasa și m-a văzut așezat la masa din bucătărie cu multe ziare în jurul meu. Am strigat cu teamă: “Ai venit la timp. Ei știu totul. Manaca hârtiile sau vom ajunge în închisoare! ” Am pus o coală comestibilă în gură și i-am dat-o si ei dar din cele obisnuite. A înghițit-o în 2 secunde. Nu-mi amintesc ultima dată când am râs așa de tare.

- Advertisement -

3. Lucrez de la distanță ca programator. Eu stau la calculator toată ziua și lucrez în boxerii mei. Lucrez, fumez, beau cafea, iau masa de prânz – fac totul purtând boxeri. Într-o seară, când mi-am terminat munca, am pus niște pantaloni scurți și am ieșit în grădină. Soția mea a spus: “Hei, ai terminat munca și ți-ai îmbrăcat hainele de casă?”

4. Mi-am aplicat o mască de păr, și când m-am spălat, am observat că părul meu era mult mai întunecat decât înainte. Mi-am uscat parul … si am vazut clar noua culoare. Era mov strălucitor. De fapt, tatăl meu a decis să ii joace o glumă mamei mele și de fapt era masca ei. Nu mi-am putut spăla culoarea mov de pe păr și m-am dus la școală așa. Profesorul meu le-a cerut părinților mei să vină la școală și să-i explice noul aspect. Cu o zi înainte, tatăl meu și-a spălat părul cu aceeași mască. Mi-aș fi dorit să fi văzut fața profesorului când tatăl meu și cu mine am venit la dansul. Amândoi aveam părul mov.

5. Am intrat într-un magazin sa cumpăr vin impreuna cu prietenii mei. Am 27 de ani, dar casierul mi-a cerut buletinul. Am zâmbit și i-am spus că este un compliment pentru mine. A oftat și a răspuns: “Te-ai înșelat. Cer buletinele oamenilor doar pentru a râde de pozele lor.”

- Advertisement -

6. Eram în metrou. O femeie însărcinată a urcat în metrou. Un tip i-a oferit un loc. Îi mulțumeste și se așeză ținându-și burta cu mâna. Când a urmat statia ei, ea s-a ridicat si s-a indreptat  spre iesire , iar o pernă a căzut din puloverul ei! Ea a încercat să se grăbească printre oameni să ajungă la ieșire. Tipul care i-a oferit un scaun a luat perna, a zâmbit și a spus: “Scuzați-mă, doamnă, dar copilul dvs. tocmai a căzut …

7. Sunt barman. Într-o zi am venit acasă teribil de epuizat. Prietena mea m-a întrebat furioasa: “Hei, barman, unde este cappuccino meu?” M-am grăbit să ii fac un cappuccino și apoi am auzit-o râzând cu voce tare.

8. Prietena mea a devenit recent polițista. Când a fost angajată în mod oficial, ea s-a îmbătat atât de tare încât a adormit pe podeaua băii. Acum o numesc un polițist bun de dormit .