Oamenii cu simț al umorului dezvoltat trăiesc vieți mai fericite. Dacă tratați situații dificile cu umor sau faceți mici glume pe seama lor, veți avea mereu o dispozitie bună.

Am adunat 8 povestiri cu glume îndrăznețe care vă vor imbunatati ziua.

1. Prietena mea s-a casatorit datorita umorului. Ea are sani foarte mici și isi baga tampoane in sutiene sa para ca are sanii mai mari. Într-o zi am mers la plajă. Își desfăcu prosopul cu o mișcare plăcută. În același moment, sutienul a căzut împreună cu sânii falsi. Ea spuse: – Jeez, vino repede! Mi-a zburatt vantul sutienul cu tot cu sânii mei! „Tipul care stătea lângă noi a râs pana nu a mai putut. El a cerut-o in casatorie o lună mai târziu.

2. Am cumpărat hârtie comestibilă pentru restaurantul la care am lucrat. Am adus mai multe coli acasă. Soția mea a venit acasa și m-a văzut așezat la masa din bucătărie cu multe ziare în jurul meu. Am strigat cu teamă: „Ai venit la timp. Ei știu totul. Manaca hârtiile sau vom ajunge în închisoare! ” Am pus o coală comestibilă în gură și i-am dat-o si ei dar din cele obisnuite. A înghițit-o în 2 secunde. Nu-mi amintesc ultima dată când am râs așa de tare.

3. Lucrez de la distanță ca programator. Eu stau la calculator toată ziua și lucrez în boxerii mei. Lucrez, fumez, beau cafea, iau masa de prânz – fac totul purtând boxeri. Într-o seară, când mi-am terminat munca, am pus niște pantaloni scurți și am ieșit în grădină. Soția mea a spus: „Hei, ai terminat munca și ți-ai îmbrăcat hainele de casă?”

4. Mi-am aplicat o mască de păr, și când m-am spălat, am observat că părul meu era mult mai întunecat decât înainte. Mi-am uscat parul … si am vazut clar noua culoare. Era mov strălucitor. De fapt, tatăl meu a decis să ii joace o glumă mamei mele și de fapt era masca ei. Nu mi-am putut spăla culoarea mov de pe păr și m-am dus la școală așa. Profesorul meu le-a cerut părinților mei să vină la școală și să-i explice noul aspect. Cu o zi înainte, tatăl meu și-a spălat părul cu aceeași mască. Mi-aș fi dorit să fi văzut fața profesorului când tatăl meu și cu mine am venit la dansul. Amândoi aveam părul mov.

5. Am intrat într-un magazin sa cumpăr vin impreuna cu prietenii mei. Am 27 de ani, dar casierul mi-a cerut buletinul. Am zâmbit și i-am spus că este un compliment pentru mine. A oftat și a răspuns: „Te-ai înșelat. Cer buletinele oamenilor doar pentru a râde de pozele lor.”

6. Eram în metrou. O femeie însărcinată a urcat în metrou. Un tip i-a oferit un loc. Îi mulțumeste și se așeză ținându-și burta cu mâna. Când a urmat statia ei, ea s-a ridicat si s-a indreptat  spre iesire , iar o pernă a căzut din puloverul ei! Ea a încercat să se grăbească printre oameni să ajungă la ieșire. Tipul care i-a oferit un scaun a luat perna, a zâmbit și a spus: „Scuzați-mă, doamnă, dar copilul dvs. tocmai a căzut …

7. Sunt barman. Într-o zi am venit acasă teribil de epuizat. Prietena mea m-a întrebat furioasa: „Hei, barman, unde este cappuccino meu?” M-am grăbit să ii fac un cappuccino și apoi am auzit-o râzând cu voce tare.

8. Prietena mea a devenit recent polițista. Când a fost angajată în mod oficial, ea s-a îmbătat atât de tare încât a adormit pe podeaua băii. Acum o numesc un polițist bun de dormit .