7 Tați celebri mărturisesc lecțiile pe care le-au învățat din creșterea unei fiice

- Advertisement -

Studiile arată că o relație sănătoasă tată-fiică are un impact direct asupra stimei de sine și a realizărilor academice ale fiicei. Și chiar dacă poate fi dificil și confuz, deoarece tatăl însuși nu a experimentat niciodată viața dintr-o perspectivă feminină, trebuie să recunoaștem că este întotdeauna fascinant să vedem cât de protectori pot fi tații .

1. Will Smith

Crescând cu un tată strict, starul de la Hollywood a fost obișnuit cu ideea că succesul poate fi obținut doar cu o disciplină extremă și muncă asiduă. Și când singura lui fiică, Willow, a decis să-și oprească turneul muzical în curs, Will a fost furios, iar duoul tată-fiică s-a certat și, drept act de protest, Willow și-a bărbierit capul. Acesta a fost un semnal de alarmă pentru Will, care și-a dat seama că a fi atât de strict cu copiii săi nu va face decât să-i alunge.

- Advertisement -

2. Dwayne Johnson

The Rock este un tata mândru a 3 fete. De Ziua Tatălui, el a dezvăluit pe pagina sa de socializare: „Fiecare bărbat își dorește un fiu, dar fiecare bărbat are nevoie de o fiică.”

3. Mark Wahlberg

- Advertisement -

Când ne gândim la actorul în vârstă de 50 de ani , ceea ce ne vine mai întâi în minte sunt rolurile sale de acțiune și personajul dur. Dar se pare că acasă, Mark este un tată cu inima blândă.

4. Tim McGraw

- Advertisement -

Superstarul muzicii country este „tată” suprem, având 3 fiice și niciun fiu și se pare că este foarte fericit pentru asta.

Cântăretul a vorbit despre faptul că se află într-o casă plină de femei, spunând: „M-au făcut un bărbat atât de mai bun. M-au făcut să văd lucrurile într-un mod diferit. M-au învățat mult mai multe despre viață, despre cum să fiu bărbat.”

5. Jamie Foxx

Actorul în vârstă de 54 de ani și-a crescut cele 2 fiice singur și a mărturisit că a trebuit să învețe cum să fie un tată mai bun cu timpul. Una dintre principalele lecții pe care le-a învățat a fost să-și pună fetele pe primul loc și să fie tot timpul acolo pentru ele.

6. Thomas Rhett

Cântăretul și compozitorul de muzică country are 4 fiice, dintre care cea mai mare este adoptată. A recunoscut că fetele lui îi topesc inima în fiecare zi.

7. Jimmy Fallon

Prezentul de televiziune și comediantul este tatăl a 2 fete și este evident că are un punct slab pentru ele. El a mărturisit : „Chiar și cei mai bărbătești băieți vor deveni moi atunci când au fete.”