7 parti ale corpului pe care nu ar trebui niciodata sa te tatuezi

- Advertisement -

Tatuajul s-a dovedit a fi foarte popular în ultimii ani. Statisticile sugerează că 43% dintre oameni isi fac un tatuaj pentru a onora o persoana draga iar 37% doar pentru ca arata bine. Cu toate acestea, medicii și artiștii tatuatori sugerează că există anumite locuri care nu sunt ideale pentru a te tatua.

In acest articol va prezentam care sunt aceste parti ale corpului si de ce nu este bine sa le tatuam.

coatele

Specialiștii nu recomandă aceasta zona, deoarece este greu să faci ca cerneala să rămână . Mai mult decât atât, pielea este foarte groasă și are nevoie de o mulțime de lovituri și umflături, ceea ce înseamnă că tatuatorul va trebui să petreacă mai mult timp cu acul acolo. Există, de asemenea, o posibilitate uriașă că, dacă nu vă hidratați coatele, tatuajul dvs. va dispărea foarte repede.

- Advertisement -

subsuoară

Este unul dintre locurile cele mai dureroase unde te-ai putea tatua. Durerea poate fi foarte severă, iar procesul va fi probabil insuportabil pentru dumneavoastră.

în spatele genunchilor

- Advertisement -

Zona din spatele genunchilor este foarte sensibilă și are multe terminații nervoase . De fiecare dată când există o lovitură (aceasta este terminologia artistului tatuator care descrie lucrările lor de ac), vă puteți simți extrem de incomod.

Palme și degete

- Advertisement -

Da, acestea sunt locuri populare pentru a vă face un tatuaj, însă specialiștii spun că, în primul rând, nu este recomandat să aveți tatuaje pe mâini și degete, deoarece aceasta este o zonă deschisă, iar expunerea la soare vă va afecta foarte mult desenul, așa că poate se estompează repede. În plus, tatuajele de pe părțile laterale ale degetelor se estompează de îndată ce se vindecă .

coaste

Cu siguranță arată minunat, dar durerea este extrem de mare. De asemenea, procesul de vindecare poate dura mai mult pentru femei dacă trebuie să poarte în continuare sutien, iar pielea lor va fi iritată tot timpul.

Față

Pe lângă pielea sensibilă și tone de terminații nervoase, artiștii tatuatori spun că tatuajul pe față este garantat doar timp de 2-3 ani . De asemenea nu uitați ca trebuie să folosiți protecție solară în fiecare zi.

Glezne

Gleznele sunt ușor frecate de încălțăminte și șosete . Și din acest motiv, tatuajul își poate pierde foarte repede culorile strălucitoare. De asemenea, în ceea ce privește durerea, este aproximativ același nivel ca si la coaste.

Bonus: Diagrama durerii tatuajului

Mai sus, puteți vedea un grafic de durere pentru tatuaje pentru bărbați și femei. Zonele roșii sunt cele mai dureroase. Zonele cu portocaliu și galben sunt mai puțin sensibile. Zonele albastre sunt cele mai nedureroase.