7 fapte ciudate despre cum călătorește familia regală

- Advertisement -

Familia regală are o listă mare de reguli care ar trebui luate în considerare înainte ca oricare dintre membrii săi să își stabilească o deplasare. Aceste reguli se aplică bagajelor, mâncării, lucrurilor care trebuie luate cu ei, cât timp ar trebui să fie prezenți la diferite evenimente etc. Unele dintre aceste obligații par absurde, dar motivele din spatele lor sunt de fapt clare și logice.

Călătoriile lor sunt scurte și plictisitoare

Prinții, ducii și chiar regina pot visa la excursii si plimbări pe îndelete, excursii și vizite la cafenea. Desigur, își pot permite să viziteze orice parte a lumii.. De cele mai multe ori, membrii Familiei Regale își petrec orele în ședințele oficiale și fiecare minut aparține unui program strict. Ei știu chiar ora exactă în care ar trebui să părăsească un eveniment și să urce într-o mașină. Apropo, de obicei, au doar 40 de minute pentru a vizita cele mai populare atracții din lume.

- Advertisement -

Ar trebui să aibă ținute identice.

Asistenta personală a reginei și stilista, Angela Kelly ia întotdeauna 2 ținute identice pentru Elisabeta a II-a. Chestia este că regina ar trebui să arate întotdeauna impecabil. Deci, în caz de urgențe neplăcute, ea ar trebui să poată schimba rapid înainte ca cineva să observe ceva. Nu trebuie să existe deloc pete, găuri sau cusături.

De asemenea, ar trebui să aibă un costum negru.

- Advertisement -

Monarhii ar trebui să aibă întotdeauna un costum negru în bagaje. Nu este pentru ocazii oficiale, ci este o ținută specială în cazul în care oricare dintre rudele sau prietenii apropiați au decedat în timp ce regalii sunt în străinătate. În acest fel, la întoarcerea lor, vor fi îmbrăcați corespunzător.

Această regulă a fost pusă în aplicare după ce tatăl Elisabetei II a incetat din viata în 1952 în timp ce ea se afla în Africa. Când s-a întors acasă, a trebuit să aștepte ca un costum negru să sosească în interiorul avionului.

Ar trebui să aibă o sursă de sânge.

Credem că acesta este cel mai neobișnuit lucru găsit în bagajele unui membru al casei regale. În conformitate cu protocolul, ei trebuie să ia o cantitate de sânge cu ei în caz de urgență. Mai mult, este necesar să fie prezent un medic pentru a efectua transfuzia de sânge, astfel încât un medic personal merge întotdeauna cu ei.

- Advertisement -

Sunt însoțiți de un grup mare de asistenți.

Oriunde merg, au cu ei un grup mare de asistenți. Secretari, coafori, bodyguarzi, stilisti și babysitters – toți cei care pot fi de ajutor în timpul unei călătorii. Regina are 34 de asistenți, iar ducii de Cambridge au în jur de 10 ajutoare. Meghan și Harry sunt însoțiți doar de câțiva interpreți și de un stilist personal.

Ei ar trebui să știe să salute oamenii în toate limbile lumii.

Fiind reprezentanți ai monarhiei britanice, membrii familiei trebuie să învețe cum să salute oamenii în mai multe limbi. Ei au întotdeauna asistenți care îi pregătesc pentru o vizita importantă. În plus, ei sunt întotdeauna însoțiți de interpreți (care sunt vorbitori nativi ai tarii in care merg) pentru a evita orice pauză în dialog și pentru a răspunde rapid la orice întrebare.

Un meniu individual pentru fiecare membru al familiei

Muncitorii palatului negociază în prealabil cerințele alimentare pentru monarhi cu bucătarii străini. Este interzis să adăugați ceapă sau prea multe condimente (pentru a menține respirația proaspătă), fructe de mare sau alte alimente care pot duce la greșeli într-o masă. În ceea ce privește regina, ea păstrează un secret al mâncărurilor ei preferate, deoarece crede că dacă spune cuiva, acest fel de mâncare îi va fi servit pentru totdeauna.