6 sfaturi care vă vor face mobilierul din bucătărie să strălucească

- Advertisement -

Mobilierul este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă atunci când intră într-o bucătărie. Dacă ați vizionat vreodată o episiune tv de îmbunătățire a casei sau a apartamentului, prima parte a bucătăriei care va fi îmbunătățită sau înlocuită sunt dulapurile! Așadar, am face bine să păstrăm mobilierul cât mai frumos.

Indiferent de materialul din care sunt fabricate dulapurile dvs., aceste 6 sfaturi le vor face să arate ca noi.

Îndepărtați amprentele, murdăria, alimentele lipite și praful cu aceste trucuri surprinzător de simple.

1.Detergent de vase

Mulți oameni adesea ignoră puterea săpunului pentru curățarea altor obiecte, cum ar fi, de exemplu dulapurile din bucătărie. Săpunul pentru vase este excelent pentru curățarea tuturor tipurilor de dulapuri, inclusiv metal, laminat din plastic, vinil sau lemn pictat. Tot ce trebuie să faceți este să luați o cârpă moale pe care so înmuiați în apă caldă și o atingere de săpun. Acesta va elimina amprentele, petele și murdăriile alimentare într-o clipă.

- Advertisement -

2.Gheața

SF Gate are acest truc incredibil pentru a elimina mâncarea uscata. “Îndepărtați materiale uscate, cum ar fi sirop de arțar, ciocolată sau miere, cu câteva cuburi de gheață așezate într-o geantă sandwich cu fermoar. Țineți punga de gheață peste punctul problematic pentru câteva minute sau până când substanța se întărește. Îndepărtați substanța cu marginea unui cuțit din plastic, cu spatele unei linguri de plastic sau cu o bucată de carton “.

3.Clorox

Desigur, înălbitorul de modă veche este întotdeauna o idee bună atunci când cauți curățare profundă și dezinfectantă. Mai întâi, pregătiți suprafețele ștergând cu un burete umed. Apoi amestecați 1/2 cești de albitor cu 1 litru de apă. Ștergeți dulapurile cu soluția de înălbire și lăsați-le să dezinfecteze timp de 5 minute. Clătiți cu apă caldă și ați terminat!

- Advertisement -

4.Oțet

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai puțin toxice pentru curățarea dulapurilor dvs., oțetul este, în esență, “înălbitorul lumii netoxice”. Este cu adevărat uimitor. Tot ce trebuie să faceți este i un amestec simplu de oțet și apă caldă care să fie jumătate apă, jumătate oțet si puneți-l într-o sticlă de pulverizare.DIY Network are un tutorial complet.

5.Săpun de ulei

Săpunul de ulei este o altă opțiune excelentă pentru îndepărtarea amprentelor și a petelor de grăsime de pe dulapurile de bucătărie. În funcție de cât de murdare sunt dulapurile dvs., va trebui să amestecați între 1/4 și 1/2 de ceasca de săpun de ulei într-un litru de apă caldă. Utilizați o cârpă moale pentru a lustrui suprafața dulapului, apoi o a doua cârpă cu apă pentru a clăti.

- Advertisement -

6.Praf de copt si uleiul de cocos

One Good Thing by Jillee a venit cu acest truc minunat pentru a face acele dulapuri murdare din bucătărie să strălucească. Pur și simplu amestecați o parte ulei de nucă de cocos cu două părți bicarbonat de sodiu până când devine o pastă. Aplicați amestecul pe sufrafata dulapurile dvs. și lucrați-l în toate canelurile și colțurile. Ștergeți și dulapurile dvs. vor arăta fabulos! Consultați blogul pentru instrucțiunile pas cu pas.

sursa: Home Hacks